Kirmizi Rias Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 403 Çözümler 9 Yer School Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #1 Sistemim: Q8400 işlemci. Sparkle Calibre 9600GT. 2x2 4 GB 800MHz RAM. Ve ayrıca şunları da gösterebilirim. Gördüğünüz üzere oyunda da 40-50 FPS oynuyorum bazen. Ama genellikle 20 FPS'lerde oluyor, neden ve nasıl çözebilirim? Son düzenleme: 6 Şubat 2021
Sistemim: Q8400 işlemci. Sparkle Calibre 9600GT. 2x2 4 GB 800MHz RAM. Ve ayrıca şunları da gösterebilirim. Gördüğünüz üzere oyunda da 40-50 FPS oynuyorum bazen. Ama genellikle 20 FPS'lerde oluyor, neden ve nasıl çözebilirim?
Çözüm Kirmizi Rias 8 Şubat 2021 Emulatör değiştirip en uygun ayarları yaptım ve sorun düzeldi arkadaşlar.
B Brave00 Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 480 Yer Kırklareli/Babaeski Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Şubat 2021 #2 Çözemezsin sistem zayıf bende bile 60 sabit değil ve emulatörler cidden optimize özürlü Steam PUBG'de 80 100 alıyorum bunda 60 bile görmüyor. Artı 0 Eksi
Çözemezsin sistem zayıf bende bile 60 sabit değil ve emulatörler cidden optimize özürlü Steam PUBG'de 80 100 alıyorum bunda 60 bile görmüyor.
KS KS Kirmizi Rias Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 403 Çözümler 9 Yer School Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #3 Brave00 dedi: Çözemezsin sistem zayıf bende bile 60 sabit değil ve emulatörler cidden optimize özürlü Steam PUBG'de 80 100 alıyorum bunda 60 bile görmüyor. Genişletmek için tıkla... Bu YouTuber'lerde neden kasmiyor donmuyor hiç? Artı 0 Eksi
Brave00 dedi: Çözemezsin sistem zayıf bende bile 60 sabit değil ve emulatörler cidden optimize özürlü Steam PUBG'de 80 100 alıyorum bunda 60 bile görmüyor. Genişletmek için tıkla... Bu YouTuber'lerde neden kasmiyor donmuyor hiç?
B Brave00 Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 480 Yer Kırklareli/Babaeski Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Şubat 2021 #4 Kirmizi Rias dedi: Bu YouTuber'lerde neden kasmiyor donmuyor hiç? Genişletmek için tıkla... Sistemlerinde en üst düzey donanım var çünkü. Artı 1 Eksi
Kirmizi Rias dedi: Bu YouTuber'lerde neden kasmiyor donmuyor hiç? Genişletmek için tıkla... Sistemlerinde en üst düzey donanım var çünkü.
Qrtizon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 1.400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #5 RX580 Ryzen 5 sistem olan arkadaşımda bile kasıyor optimizasyon özürlü bir oyun haklı arkadaşlar. Artı 1 Eksi
KS KS Kirmizi Rias Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 403 Çözümler 9 Yer School Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #6 Emulatör değiştirip en uygun ayarları yaptım ve sorun düzeldi arkadaşlar. Artı 1 Eksi Çözüm
Qrtizon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 1.400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #7 Kirmizi Rias dedi: Emulatör değiştirip en uygun ayarları yaptım ve sorun düzeldi arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Ayarları paylaşır mısınız sorun yaşayan çok kişi var gören olursa faydalanabilir. Artı 0 Eksi
Kirmizi Rias dedi: Emulatör değiştirip en uygun ayarları yaptım ve sorun düzeldi arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Ayarları paylaşır mısınız sorun yaşayan çok kişi var gören olursa faydalanabilir.
KS KS Kirmizi Rias Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 403 Çözümler 9 Yer School Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #8 Qrtizon dedi: Ayarları paylaşır mısınız sorun yaşayan çok kişi var gören olursa faydalanabilir. Genişletmek için tıkla... Ayarlar bilgisayardan bilgisayara değişiyor. Mesela benim ekran kartım DX9 olduğu için DirectX motorunu çalıştırmıyor, ekran beyaz oluyor. OpenGL ise işlemciyi kullanıyor. Haliyle işlemcimde düşük FPS veriyor. Artı 0 Eksi
Qrtizon dedi: Ayarları paylaşır mısınız sorun yaşayan çok kişi var gören olursa faydalanabilir. Genişletmek için tıkla... Ayarlar bilgisayardan bilgisayara değişiyor. Mesela benim ekran kartım DX9 olduğu için DirectX motorunu çalıştırmıyor, ekran beyaz oluyor. OpenGL ise işlemciyi kullanıyor. Haliyle işlemcimde düşük FPS veriyor.