9600GT ve Q6600 sistem GTA Vice City'de kasıyor

MotoCBR

Hectopat
Katılım
14 Mayıs 2021
Mesajlar
3.552
Makaleler
8
Çözümler
15
Sistemimde GTA Vice City'de hafif takılmalar var ve bazen donmalar oluyor bazen de 70-80 FPS 30 FPS gibi oluyor önceden böyle yapmıyordu. GTA 4'te de aynısı geçen ay rahat oynatıyordu şimdi takılmalar var. Bu sistemin GTA Vice City ve GTA 4'ü donarak oynatmasından rahatsız oluyorum.
NVIDIA GeForce 9600GT.
Intel Core 2 Quad Q6600.
4 GB RAM.
Windows 10 kullanıyorum.
Edit: HDD kullanıyorum.
 
Windows 10 olmasından kaynaklanıyor hocam. Bende LoL'de 120 GTA Vc'de 30-60 FPS arası alıyorum garip... W8.1'de fazla artacağını sanmam kuracaksanız 7 kurun.

Hocam Windows 7 stabil bir işletim sistemi değil ve ayrıca desteği kesildi. Windows 8.1 ise son 3 Windows sistemler arasında en stabili denebilir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı