Öncelikle ne olursa olsun 9. nesil işlemci tercih edilmemeli. 10400F + B460M-A alınmalıydı. En kötü i3 10100F. Ekran kartı pahalı 5600 XT alınabilirdi. Güç kaynağı da gereksiz fazla olmuş kaliteli bir 550W 80+ hayli hayli yeterdi. Bu sistem olmamış ayrıca bir adet daha RAM eklenmeli.
MSI Gaming Plus B-360 anakart.
Intel Core i5 9600KF (keşke k alsaydım)
MSI NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti Gaming GDDR6 6 GB.
Arctic Freezer 34E-sports Duo işlemci fanı.
MSI Mag Force 100M kasa.
FSP Hydro 700 series 700W PSU.
HyperX Fury RGB 8 GB 3000 MHz DDR4 RAM (galiba anakartım 3000 MHz desteklemiyor)
Tüm donanım parçalarım hakkında fikrini söyleyen arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim.
"Bu sistem nasıl ?" diye soran birisinden ben yeni bir sistem alacak diye anlarım. Geçen sene toplamış olsa şimdi nasıl bu sistem sizce diye konu açmak saçma olurdu.Hocam anakart konusunda haklısınız. Ancak arkadaş sistemi şimdi kurduğu hakkında bir şey söylememiş. Geçen sene kurmuş olabilir.
Hocam sistemi yeni mi topladınız. Yoksa eskiden mi?
"Bu sistem nasıl ?" Diye soran birisinden ben yeni bir sistem alacak diye anlarım. Geçen sene toplamış olsa şimdi nasıl bu sistem sizce diye konu açmak saçma olurdu.
Dostum Mart'ta aldım bir de çok fiyat artsın istemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.