9600KF ve RTX 2060 Super sistem toplama

Ben 9600kf den çok memnunum ama içinden stok soğutucu çıkmıyo. Bide overclock yaparsan 5ghz e kadar çıkabiliyo sıvı soğutma ile kullanırsan.

Hocam aynen tray versiyonunu alıp soğutucuyu ayrı almak daha iyi gibi.Bir de anakart önerebilir misiniz ?

Bu bütçeyle sana ryzen 3600 ve RX 5700 XT ile bir sistem çıkarabilirim ama AMD pek düşünmüyormuşsun sanırım. Bir süre yazılım sıkıntılarına katlanırım diyorsan uzun süreçte daha iyi bir ekran kartın olabilir. Ekran kartını seçmesen de işlemciyi AMD seçebilirsin. AMD işlemcilerin yazılımsal bir sıkıntısı yok şuan.

Hocam aynen tray versiyonunu alıp soğutucuyu ayrı almak daha iyi gibi.Bir de anakart önerebilir misiniz ?
MSI z390 gaming plus kullanıyorum gayet başarılı. Gerek soğutma blokları olsun gerek kullanılan componentler olsun gayet iyi. Overclock işlemide çok basit yapılıyo ve işlemciyi faz olarak gayet iyi ve stabil besliyo.

Sanırım AMD den yana olmayacağım hocam , teşekkürler.

O anakartı seçecektim ama giriş seviyesi felan yorumlar okudum.Sıkıntı yok diyorsanız değerlendiririm.

Sanırım AMD den yana olmayacağım hocam , teşekkürler.

O anakartı seçecektim ama giriş seviyesi felan yorumlar okudum.Sıkıntı yok diyorsanız değerlendiririm
.
Kesinlikle sıkıntı yok. Hatta diğer ssd ye de hackintosh kurdum yağ gibi akıyo sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…