Bi' güzel ısınır. Özellikle de benimki gibi hava almayan bir konumda ise. Touchpad'in altında. Samsung zamanında sitesinde 0-72 derece kullanım sıcaklığı vermişti ama sonradan onu 70'e çekti. Ben performanslı kullanımda (dosya aktarımı falan işte) 81 dereceye kadar çıktım. 970 EVO 250 GB kullanıyorum. 3300 saat, 11 TB yazma, 15 TB okuma gerçekleştirmiş. Şu an bile az önce LoL'den çıktım ve 60 derece. Normal kullanımda 55-65 arasında takılıyor. Aktarım, oyun kurulumu gibi durumlarda 75'e dayanıyor. Mümkünse hava almasını sağlayın. Notebook soğutucunuz varsa etkili olacaktır. Ben kullanmıyorum. Antivirüs taraması falan yaparken bazen fön makinesi ile hava tutuyorum. Yine de dediğim gibi verilen sınır aşılsa bile sıkıntı çıkartmadı. Tabii ki bu, sürekli o sınırda ya da o sınırın üzerinde kullanmanın mantıklı olduğu anlamına gelmiyor.
Herhangi ek bir soğutma kullanmadım. Üzerindeki etkikette bulunan ufak pasif soğutma dışında bir şey yok. Pasif soğutma almak bile az da olsa yarar sağlayacaktır.
HWMonitor açıkmış. LoL'de 66 dereceye kadar çıkmış. Şu an 58'de. Yaz olduğu için en fazla 52-53'e kadar düşer diye düşünüyorum.