970 EVO Plus 1TB alınır mı?

Bütçe
2850

Eminss0

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 3 4300G
XPG Spectrix D35G 2x16 3200MHz CL16
B450M-A Pro Max
Crucial P3 Plus 1TB
970 EVO PLUS bu fiyata alınır mı? Fiyatını hak ediyor mu sizce?

4300G ve B450M-A Pro Max ile kullanacağım.

970 EVO PLUS bu fiyata alınır mı? Fiyatını hak ediyor mu sizce?

4300G ve B450M-A Pro Max ile kullanacağım.

Bu iyi bun kadar iyi WD var benim gördüğüm. 2. sırada fiyatı 2200TL 5 yılda 30TB okuma 24 yazma ile veride sağlık yüzde 97 olmuş diğer markalar 10TB veri ile bu sağlığa indi. Knoxia da dahil.

Hocam Samsung yazılımıyla ve bellekleriyle meşhur hiç vakit kaybetmeden alın derim hele vatan da böyle indirimler var iken.

Bütçenizin biraz üstünde ama Crucial markasıda güvenilirdir.

Bu üründe bütçenizin altında.

QLC kullanılıyor. En dayanıksız bellek türüdür. Depolama harici kullanılacak bir yanı yoktur. DRAM zaten bulunmuyor.

Anakartınız PCI Express 4.0 desteklemiyor fakat aradaki fiyat farkına değeceğini düşünüyorum. 970 EVO Plus daha çok orta segment, Exceria Pro ise üst segment olarak sınıflandırılabilir.

Knoxia SATA M.2 SSD iyi midir hocam sence?

Alınır.

Samsung 500 fazla vermem iyi gerçekten uzun yıllardır sorunsuz kullanıyorum ama WD de ondan kalır yanı yok. Knoxia da var ama WD Samsung varken yüzüne bakmam
1Samsung
2WD-SanDisk aynı
3knoxi-Micron- Kingston Toshiba Pro
4solidigim-twinmost -patrion
5Fury

Kullandığım diskler bu sıralamam bu şekilde olur.
F/P olarak WD blue seçerim.

Çok bilmediğim markalarda TCL bellek kullananları seçiyorum yazım garantisi TB olarak çok yüksek oluyor.

Twinmost ve patrion buna örnek. Misal knoxia 300TB garanti verirken TCL bellek kullanan SSD'ler 500TB garanti veriyor. SSD alırken verdiği garanti TB olarak bakınca anlaşılıyor.

• Veri Yazma Garantisi600 TBW wdblue

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…