2 yıl önce 2TB modelini 3.100 TL’ye almıştım, halen kullanıyorum taş gibi SSD.
P serisi "P5 Plus" harici asla alınmaz. Crucial'ın belki de en iyi SSD'si dir P5 Plus. 2 yıl 2 ay'da Sağlık durumu %94. Cayır cayır çalışıyor.Hocam Samsung yazılımıyla ve bellekleriyle meşhur hiç vakit kaybetmeden alın derim hele vatan da böyle indirimler var iken.
Crucial 1TB P3 Plus Serisi 3D NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/ Yazma 3600MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 1TB P3 Plus Serisi 3D NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/ Yazma 3600MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bütçenizin biraz üstünde ama Crucial markasıda güvenilirdir.
Bu üründe bütçenizin altında.
Crucial 1TB P3 Plus Serisi 3D NVMe M.2 SSD NAND (Okuma 3500MB / Yazma 3000MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 1TB P3 Plus Serisi 3D NVMe M.2 SSD NAND (Okuma 3500MB / Yazma 3000MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Kioxia M2 kullanıyorum. Şu ana kadar pek problem yasamadım. Sürekli PC başında olan bir insan da değilim ama. Bütçeniz düşükse rahatlıkla götürür. Eğer bütçeniz yüksekse Samsung ilk tercihiniz olmalı.Knoxia SATA M.2 SSD iyi midir hocam sence?
Alınır.
Kioxia M.2 kullanıyorum. Şu ana kadar pek problem yasamadım. Sürekli PC başında olan bir insan da değilim ama. Bütçeniz düşükse rahatlıkla götürür. Eğer bütçeniz yüksekse Samsung ilk tercihiniz olmalı.
P serisi "p5 Plus" harici asla alınmaz. Crucial'ın belki de en iyi SSD'sidir P5 Plus. 2 yıl 2 Ay'da sağlık durumu %94. cayır cayır çalışıyor.
Samsung alırsanız idarelikdeğil ömürlük olur1 yıldan fazla kullanmayacağım idarelik alıyorum hocam.
Hocam nasıl istersen öyle yap. Hangisi daha ucuz ise onu alman daha iyi olucaktır. Crucial markasının arkasında Micron var. Sağlamdır o yüzden Crucial. Ama için rahat etmeyecek ise hocam Samsung 990 Pro alabilirsin hocam.Hocam T700 serisini gördükten sonra hele okuma yazma hızlarıyla şu anda aklımı çeldi 990Pro almayı düşünüyordum ama yazılımsal olarak Samsung daha iyi gibi de geliyor hem depolama hem de oyun amaçlı alacağım tekrardan konu aç mıyım sorayım dedim.
Samsung alırsanız idarelikdeğil ömürlük olur![]()
WD 512 var laptopumda, 1 yılda 27TB yazma ile %97 sağlıkta. Model numarası: wd pc sn810 sdcpnry-512g-1006Bu iyi bun kadar iyi WD var benim gördüğüm. 2. sırada fiyatı 2200TL 5 yılda 30TB okuma 24 yazma ile veride sağlık yüzde 97 olmuş diğer markalar 10TB veri ile bu sağlığa indi. Knoxia da dahil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.