970 EVO Plus 1TB alınır mı?

Bütçe
2850
Hocam Samsung yazılımıyla ve bellekleriyle meşhur hiç vakit kaybetmeden alın derim hele vatan da böyle indirimler var iken.

Bütçenizin biraz üstünde ama Crucial markasıda güvenilirdir.

Bu üründe bütçenizin altında.

P serisi "P5 Plus" harici asla alınmaz. Crucial'ın belki de en iyi SSD'si dir P5 Plus. 2 yıl 2 ay'da Sağlık durumu %94. Cayır cayır çalışıyor.

Kioxia M.2 kullanıyorum. Şu ana kadar pek problem yasamadım. Sürekli PC başında olan bir insan da değilim ama. Bütçeniz düşükse rahatlıkla götürür. Eğer bütçeniz yüksekse Samsung ilk tercihiniz olmalı.

1 yıldan fazla kullanmayacağım idarelik alıyorum hocam.

P serisi "p5 Plus" harici asla alınmaz. Crucial'ın belki de en iyi SSD'sidir P5 Plus. 2 yıl 2 Ay'da sağlık durumu %94. cayır cayır çalışıyor.

Hocam T700 serisini gördükten sonra hele okuma yazma hızlarıyla şu anda aklımı çeldi 990Pro almayı düşünüyordum ama yazılımsal olarak Samsung daha iyi gibi de geliyor hem depolama hem de oyun amaçlı alacağım tekrardan konu aç mıyım sorayım dedim.

Hocam T700 serisini gördükten sonra hele okuma yazma hızlarıyla şu anda aklımı çeldi 990Pro almayı düşünüyordum ama yazılımsal olarak Samsung daha iyi gibi de geliyor hem depolama hem de oyun amaçlı alacağım tekrardan konu aç mıyım sorayım dedim.
Hocam nasıl istersen öyle yap. Hangisi daha ucuz ise onu alman daha iyi olucaktır. Crucial markasının arkasında Micron var. Sağlamdır o yüzden Crucial. Ama için rahat etmeyecek ise hocam Samsung 990 Pro alabilirsin hocam.

Samsung alırsanız idarelikdeğil ömürlük olur :D

Hocam ben aldıktan 1 gün sonra Samsung satışa çıktı benim bütçemde talihsizlik ama neyse dediğim gibi çok kullanılmayacak en fazla 1 yıl :D

Bu iyi bun kadar iyi WD var benim gördüğüm. 2. sırada fiyatı 2200TL 5 yılda 30TB okuma 24 yazma ile veride sağlık yüzde 97 olmuş diğer markalar 10TB veri ile bu sağlığa indi. Knoxia da dahil.
WD 512 var laptopumda, 1 yılda 27TB yazma ile %97 sağlıkta. Model numarası: wd pc sn810 sdcpnry-512g-1006

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı