970 EVO Plus düşük okuma yazma

IRCTurk

Hectopat
Daha fazla  
1661367752760.png

Sorun nedir acaba?

Anakart PCI Express 3.0 destekliyor mu? Eğer destekliyorsa 2x hızında çalıştığından bu hızları alıyor olabilirsiniz. BIOS üzerinden M.2 slot 4x mode gibi ibareler olan ayarı bulmaya çalışın eğer 2x'teyse düşük hızların nedeni muhtemelen budur.

Anakart PCI Express 3.0 destekliyor mu? Eğer destekliyorsa 2x hızında çalıştığından bu hızları alıyor olabilirsiniz. BIOS üzerinden M.2 slot 4x mode gibi ibareler olan ayarı bulmaya çalışın eğer 2x'teyse düşük hızların nedeni muhtemelen budur.
anakartim b450 aorus elite elimdeki 970 evo plus ufak olan bende anakarttaki ufak yere taktım

1661415525719.png

elimde ki 970 evo plus 80mm oldugu icin alttaki yere taktım yukari taksam hız değişir mi ?

Elimdeki 970 Evo Plus 80mm olduğu için alttaki yere taktım yukarı taksam hız değişir mi?
Alttaki yuva 2x yuvaya sahip gözüküyor bu nedenle SSD'nin hızını azaltır. Yukarıdaki yuvaya takarsanız SSD normal hızında çalışacaktır. Daha uzun yuvaya sahip olmasına rağmen SSD'nin boyutuna uygun vida yuvası vardır anakartta o yüzden sıkıntı olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı