Merhaba Monster Abra serisi bir bilgisayar kullanıyorum. Yeni bir SSD aldım ve taktım ama SSD çok fazla ısınıyor 80 86 derecelere çıkıyor nedeni nedir?
Samsung 970 Evo'lar normalde de ısınıyor, monsterın kötü kasası içinde yüksek işlemci sıcaklığı ve ekran kartıyla birlikte kalınca daha da ısınıyor. Mümkünse pasif soğutma deneyin. Kasada yeterli yer vardır diye umuyorum.
Dizüstü kullandığım için 40 50 derece aslında normal oluyor sadece boşta 80'lere çıkınca konuyu açtım bugün aldım SSD'yi PC de 1 tane daha M.2 SSD bulunuyor 2 soket var direkt olarak yanına taktım. Diğer SSD'min sağlığı düştüğü için bunu aldım zaten diğeri o kadar ısınmıyor ondan soruyorum SSD'de bir sıkıntı olabilir mi? Veya başka yerde?
Sağlığı düşük olan SSD'ye test yapıp derecesine baktığımda maksimum 55 dereceyi görüyorum. Anladığım kadarıyla ya taktığım yerde bir sıkıntı var ya da aldığım SSD'de. Eski SSD'im ADATA SX6000NP 250 GB.
Sağlığı düşük olan SSD'ye test yapıp derecesine baktığımda maksimum 55 dereceyi görüyorum. Anladığım kadarıyla ya taktığım yerde bir sıkıntı var ya da aldığım SSD'de. Eski SSD'im ADATA SX6000NP 250 GB.
Samsung 970 Evo'lar normalde de ısınıyor, monsterın kötü kasası içinde yüksek işlemci sıcaklığı ve ekran kartıyla birlikte kalınca daha da ısınıyor. Mümkünse pasif soğutma deneyin. Kasada yeterli yer vardır diye umuyorum.
Daha önce belirttim ama okuma zahmetinde bulunmamışsınız. 970 Evo SSD ler normal şartlar da zaten ısınıyor. Pasif soğutma olmadan laptopta kullanmanız halinde ısınır. Pasif soğutma kullanın.
Daha önce belirttim ama okuma zahmetinde bulunmamışsınız. 970 EVO SSD'ler normal şartlar da zaten ısınıyor. Pasif soğutma olmadan laptopta kullanmanız halinde ısınır. Pasif soğutma kullanın.