970 EVO'nun 85 derce olması normal mi?

Mireman

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Samsung 970 evo
Anakart
MOMSTER ABRA
Merhaba Monster Abra serisi bir bilgisayar kullanıyorum. Yeni bir SSD aldım ve taktım ama SSD çok fazla ısınıyor 80 86 derecelere çıkıyor nedeni nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung 970 Evo'lar normalde de ısınıyor, monsterın kötü kasası içinde yüksek işlemci sıcaklığı ve ekran kartıyla birlikte kalınca daha da ısınıyor. Mümkünse pasif soğutma deneyin. Kasada yeterli yer vardır diye umuyorum.

Yanlış takmış olabilir miyim diye düşünüyorum. Yan tarafında bir tane daha SSD var boşta bu kadar ısınması garip geldi SSD de bir sıkıntı olabilir mi?

Dizüstü kullandığım için 40 50 derece aslında normal oluyor sadece boşta 80'lere çıkınca konuyu açtım bugün aldım SSD'yi PC de 1 tane daha M.2 SSD bulunuyor 2 soket var direkt olarak yanına taktım. Diğer SSD'min sağlığı düştüğü için bunu aldım zaten diğeri o kadar ısınmıyor ondan soruyorum SSD'de bir sıkıntı olabilir mi? Veya başka yerde?
Sağlığı düşük olan SSD'ye test yapıp derecesine baktığımda maksimum 55 dereceyi görüyorum. Anladığım kadarıyla ya taktığım yerde bir sıkıntı var ya da aldığım SSD'de. Eski SSD'im ADATA SX6000NP 250 GB.

Son düzenleme:
Sağlığı düşük olan SSD'ye test yapıp derecesine baktığımda maksimum 55 dereceyi görüyorum. Anladığım kadarıyla ya taktığım yerde bir sıkıntı var ya da aldığım SSD'de. Eski SSD'im ADATA SX6000NP 250 GB.
Samsung 970 Evo'lar normalde de ısınıyor, monsterın kötü kasası içinde yüksek işlemci sıcaklığı ve ekran kartıyla birlikte kalınca daha da ısınıyor. Mümkünse pasif soğutma deneyin. Kasada yeterli yer vardır diye umuyorum.
Daha önce belirttim ama okuma zahmetinde bulunmamışsınız. 970 Evo SSD ler normal şartlar da zaten ısınıyor. Pasif soğutma olmadan laptopta kullanmanız halinde ısınır. Pasif soğutma kullanın.

Daha önce belirttim ama okuma zahmetinde bulunmamışsınız. 970 EVO SSD'ler normal şartlar da zaten ısınıyor. Pasif soğutma olmadan laptopta kullanmanız halinde ısınır. Pasif soğutma kullanın.

Okudum mesajını pasif soğutma kullanıyorum var zaten. Sıkıntım zaten 80 üstüne çıkması çünkü sadece 80 üstünde kendi programı kırmızı gösteriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı