9720'de kampanya

marijuanna

Hectopat
MErhaba arkadaşlar Her ne kadar Bu forum yönetici benim yapmış olduğum incelemeyi silmiş olsada Dark 9722 aldığım tabletimden çok mutluyum
Şimdi Bu tabletin siyahı TeknoBiyotik: Dark Evopad R9720 Çift Çekirdekli 9.7" 1024x768 IPS Ekranli 16GB Android 4.1 OS WiFi Tablet Bilgisayar - Tablet - Notebook 50 TL düşmüş ve 349 TL ye mükemmel bir seviye gelmiş.

Aynı ürünün Retinası benim aldığım fiyata gelmiş
TeknoBiyotik: Dark EvoPad R9730 9.7" Retina Display 16GB 1GB RAM Android 4.1 Kapasitif Dokunmatik Taşınabilir Aluminyum Tablet Bilgisayar - Tablet - Notebook

Almak isteyenler bence kaçırmamalı. Tabi moderatör açtığımız bu konuyu kapatmazsa.

Şimdi yönetici neden silsin?

Ama bir Nexus 7 değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi yönetici neden silsin?

Ama bir Nexus 7 değil.

Valla kardeşim benim yaptığım incelemeyi silen birisi o sürekli asus diyor. Bir nexus7 değil evet ama bir nexus 7 399 TL de değil be kardeşim. 7'' de değil 9.7''. Nexus 7 4 çekirdek tabiki performanslı fakat 16 GB tı 700-750 TL diye biliyorum. Ayrıca zaten bir nexus 7 olduğunu iddia etmedimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…