9720'de kampanya

marijuanna

Hectopat
MErhaba arkadaşlar Her ne kadar Bu forum yönetici benim yapmış olduğum incelemeyi silmiş olsada Dark 9722 aldığım tabletimden çok mutluyum
Şimdi Bu tabletin siyahı TeknoBiyotik: Dark Evopad R9720 Çift Çekirdekli 9.7" 1024x768 IPS Ekranli 16GB Android 4.1 OS WiFi Tablet Bilgisayar - Tablet - Notebook 50 TL düşmüş ve 349 TL ye mükemmel bir seviye gelmiş.

Aynı ürünün Retinası benim aldığım fiyata gelmiş :)
TeknoBiyotik: Dark EvoPad R9730 9.7" Retina Display 16GB 1GB RAM Android 4.1 Kapasitif Dokunmatik Taşınabilir Aluminyum Tablet Bilgisayar - Tablet - Notebook

Almak isteyenler bence kaçırmamalı. Tabi moderatör açtığımız bu konuyu kapatmazsa.

MErhaba arkadaşlar Her ne kadar Bu forum yönetici benim yapmış olduğum incelemeyi silmiş olsada Dark 9722 aldığım tabletimden çok mutluyum
Şimdi Bu tabletin siyahı TeknoBiyotik: Dark Evopad R9720 Çift Çekirdekli 9.7" 1024x768 IPS Ekranli 16GB Android 4.1 OS WiFi Tablet Bilgisayar - Tablet - Notebook 50 TL düşmüş ve 349 TL ye mükemmel bir seviye gelmiş.

Aynı ürünün Retinası benim aldığım fiyata gelmiş :)
TeknoBiyotik: Dark EvoPad R9730 9.7" Retina Display 16GB 1GB RAM Android 4.1 Kapasitif Dokunmatik Taşınabilir Aluminyum Tablet Bilgisayar - Tablet - Notebook

Almak isteyenler bence kaçırmamalı. Tabi moderatör açtığımız bu konuyu kapatmazsa.

Şimdi yönetici neden silsin?

Ama bir Nexus 7 değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi yönetici neden silsin?

Ama bir Nexus 7 değil.

Valla kardeşim benim yaptığım incelemeyi silen birisi o sürekli asus diyor. Bir nexus7 değil evet ama bir nexus 7 399 TL de değil be kardeşim. 7'' de değil 9.7''. Nexus 7 4 çekirdek tabiki performanslı fakat 16 GB tı 700-750 TL diye biliyorum. Ayrıca zaten bir nexus 7 olduğunu iddia etmedimki.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı