stxrrynight008 Picopat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Başlık her şeyi açıklıyor. SNR margin 6. Bu nasıl düzeltilir yahu?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 4 Mart 2023 #2 Hayatımda o kadar fazla hata görmedim. Hattınızda bir problem olabilir.
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.338 Çözümler 23 4 Mart 2023 #3 Kablonuz ekli ve berbat bir durumda gibi gözüküyor. Öyle değilse sorun servis sağlayıcının kablolarında.
Kablonuz ekli ve berbat bir durumda gibi gözüküyor. Öyle değilse sorun servis sağlayıcının kablolarında.
stxrrynight008 Picopat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #4 Türk Telekom'dan eve gelen kabloyu direkt modeme bağlamanın yolu var mı? Deneme amaçlı.
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.338 Çözümler 23 4 Mart 2023 #5 stxrrynight008 dedi: Türk Telekom'dan eve gelen kabloyu direkt modeme bağlamanın yolu var mı? Deneme amaçlı. Genişletmek için tıkla... Evet bağlayabilirsiniz. Ankastreden sizin kabloyu bulup ona RJ11 uç takarsınız. Bir de modemin güç alacağı bir yer bulun tamamdır.
stxrrynight008 dedi: Türk Telekom'dan eve gelen kabloyu direkt modeme bağlamanın yolu var mı? Deneme amaçlı. Genişletmek için tıkla... Evet bağlayabilirsiniz. Ankastreden sizin kabloyu bulup ona RJ11 uç takarsınız. Bir de modemin güç alacağı bir yer bulun tamamdır.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 5 Mart 2023 #6 Hat dualarla ayakta duruyor. Evde biri bağırsa internet kopar. Ankastreden gelen kabloyu yenileyin.
stxrrynight008 Picopat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #7 itwasgooday dedi: Evet bağlayabilirsiniz. Ankastreden sizin kabloyu bulup ona RJ11 uç takarsınız. Bir de modemin güç alacağı bir yer bulun tamamdır. Genişletmek için tıkla... Bizim ev müstakil o yüzden sıkıntı yok ama telefon kablosunda 4 tane kablo var (mavi, beyaz, kırmızı, siyah). Bunları nasıl DSL jakına bağlarım?
itwasgooday dedi: Evet bağlayabilirsiniz. Ankastreden sizin kabloyu bulup ona RJ11 uç takarsınız. Bir de modemin güç alacağı bir yer bulun tamamdır. Genişletmek için tıkla... Bizim ev müstakil o yüzden sıkıntı yok ama telefon kablosunda 4 tane kablo var (mavi, beyaz, kırmızı, siyah). Bunları nasıl DSL jakına bağlarım?
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.338 Çözümler 23 5 Mart 2023 #8 stxrrynight008 dedi: Bizim ev müstakil o yüzden sıkıntı yok ama telefon kablosunda 4 tane kablo var (mavi, beyaz, kırmızı, siyah). Bunları nasıl DSL jakına bağlarım? Genişletmek için tıkla... Önceden hangisi takılıydı kroneye? Ona göre bağlayın.
stxrrynight008 dedi: Bizim ev müstakil o yüzden sıkıntı yok ama telefon kablosunda 4 tane kablo var (mavi, beyaz, kırmızı, siyah). Bunları nasıl DSL jakına bağlarım? Genişletmek için tıkla... Önceden hangisi takılıydı kroneye? Ona göre bağlayın.
Burak5415 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 36 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #9 stxrrynight008 dedi: Bizim ev müstakil o yüzden sıkıntı yok ama telefon kablosunda 4 tane kablo var (mavi, beyaz, kırmızı, siyah). Bunları nasıl DSL jakına bağlarım? Genişletmek için tıkla... 2'si sizin 2'si zaten boş önceden resmini çekin karışmasın. Ve Krone var ise gelen kabloyu Krone'den çıkartıp direk yak1 ile bağlayın çok evde yaptım ve gerçekten hat değerlerini etkiliyor. Böyle.
stxrrynight008 dedi: Bizim ev müstakil o yüzden sıkıntı yok ama telefon kablosunda 4 tane kablo var (mavi, beyaz, kırmızı, siyah). Bunları nasıl DSL jakına bağlarım? Genişletmek için tıkla... 2'si sizin 2'si zaten boş önceden resmini çekin karışmasın. Ve Krone var ise gelen kabloyu Krone'den çıkartıp direk yak1 ile bağlayın çok evde yaptım ve gerçekten hat değerlerini etkiliyor. Böyle.
stxrrynight008 Picopat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #10 Eve giden kablo siyah ve beyaz Kutudaki bağlı kablolar (TT kabloları) mavi ve beyaz Benim kablo kırmızı ve yeşil Arkadaşlar çok özür dilerim bu tür şeylere yeniyim. Yardımcı olabilir misiniz? Mavi-beyaz kodlu telefon kablosu buldum, YAK1 ile bağlayıp haber veririm. Hepinize teşekkürler. Hocam bağlantıyı regletten çıkarmadan böyle çabuk bir deneme yapma şansım var mı? Son düzenleme: 6 Mart 2023
Eve giden kablo siyah ve beyaz Kutudaki bağlı kablolar (TT kabloları) mavi ve beyaz Benim kablo kırmızı ve yeşil Arkadaşlar çok özür dilerim bu tür şeylere yeniyim. Yardımcı olabilir misiniz? Mavi-beyaz kodlu telefon kablosu buldum, YAK1 ile bağlayıp haber veririm. Hepinize teşekkürler. Hocam bağlantıyı regletten çıkarmadan böyle çabuk bir deneme yapma şansım var mı?