itwasgooday
Hectopat
Öyle de olur. Gelen kabloyu direkt de bağlayabilirsiniz.
Yön fark eder mi?Öyle de olur. Gelen kabloyu direkt de bağlayabilirsiniz.
Hocam haklıymışsınız. Bugün reglet kutusunu temizlemeye çalışırken elim telefon kablosuna değdi. Kablo gözümün önünde yarıya ayrıldı. Sanırım paslanmış. Dokunduğum anda yerinden koptu.Hat dualarla ayakta duruyor. Evde biri bağırsa internet kopar. Ankastreden gelen kabloyu yenileyin.
Fark etmez.Yön fark eder mi?
Yön fark eder mi?
Hocam haklıymışsınız. Bugün reglet kutusunu temizlemeye çalışırken elim telefon kablosuna değdi. Kablo gözümün önünde yarıya ayrıldı. Sanırım paslanmış. Dokunduğum anda yerinden koptu.
Sanırım arızanın kaynanığını bulmuş oldum. Hepinize teşekkürler.
Açık kapıdan adresinize daireye kadar fiber internet isteyin.Evet arkadaşlar rekorlar kırıyorum. Artık full VDSL hız bile alamıyorum. Eki Görüntüle 1692729
Fiber istemek şu an daha mantıklı geliyor, nasıl yapabileceğimi bilen varsa lütfen söylesin.
Denedim. Cevapları ise bana Mynet haber makalesinden kopyala-yapıştır cevap vermekti. Bir işe yaramadı kısacası.Açık kapıdan adresinize daireye kadar fiber internet isteyin.
Denedim. Cevapları ise bana mynet haber makalesinden kopyala-yapıştır cevap vermekti. Bir işe yaramadı kısacası.
Kablo değişmedi. Hiçbir şey değişmedi. Tek değişen şey hattın düşmesi, bağlanmayı başardıktan sonra da gördüğünüz değerler oldu.Normalde böyle bir şey olmaması lazımdı demek ki kablo da problem var hat değerleri düştüğü için otomatik hızınız düşmüş.
Kablo değişmedi. Hiçbir şey değişmedi. Tek değişen şey hattın düşmesi, bağlanmayı başardıktan sonra da gördüğünüz değerler oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.