980 GTX SLI BF3 düşük FPS sorunu

ErhanEmre

Kilopat
Merhaba arkadaşlar,

BF4' Ultra 120 FPS'de oynayabiliriyorum, BF3 Ultra'da olsun Low olsun 55 FPS civarlarında FPS veriyor. Ekran kartı RAM kullanımı (GDDR RAM'den bahsediyorum. İki kart için de %0 gösteriyor problem nedendir acaba? Battlefield 3 çok seviyorum ve oynamak istiyorum sorunu umarım burada sorunu çözebiliriz.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
SLI'dan dolayı problem çıkarıyor olabilir. Tek kart denediniz mi? Ayrıca ikisini de satıp, güncel bir kart almanızı tavsiye ederim. SLI, oyunlar için oldukça başarısız bir teknoloji.

Nvidia Control panelden SLİ devre dışı bırakıp denemiştim FPS yine değişmedi RAM kullanımıda.

Kontrol panelinden ziyade, fiziksel olarak çıkarın. DDU ile güvenli modda sürücüleri silip, tek ekran kartı için en güncel sürücüleri yükleyin. SLI dışında bir problem oluşabileceğini düşünmüyorum. 2 tane 980 bir oyunun hakkından gelemedi, yazıklar olsun.

BF4, BFH' da sorun çıkarmadığı için kartı fiziksel olarak sökmeyi düşünmüyorum, Geforce driverıda güncel, gelecek yeni driver ı bekliyim diyorum bir şey değişmez muhtemelen ama bir umut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…