Çözüldü GTX 980 SLI Battlefield 4 Düşük FPS Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ErhanEmre

Kilopat
Arkadaşlarr merhaba, GTX 980 SLI sistemim var, aşağıdaki ekran görüntüsünden de göreceğiniz gibi BF4'ü medium ayarda oynasam bile minumum FPS 140'larda geziniyor fakat GPU USAGE (GPU kullanımı) %50'lerde falan, neden böyle acaba?

BF3 Ekrarn görrüntüsü.jpg

Çözüm
İşlemciniz nedir? Darboğaz oluyor.

Ekran görüntüsünde göründüğü gibi CPU kullanımı %50 - 80 arası gidip geliyor, CPU darboğazı söz konusu (işlemci Intel 6700k) değil, NVIDIA güç tüketim ayarlarını araştıracağım.
Güç yönetim modu maximum perforrmansı terrcih ede aldım minimum FPS 10 FPS artıı gibi yine pek bir şey değişmedi arkadaşlar :(
arkadaşlar, GeForce experrience prrogrramından ayarları optimize yap ayarını seçince pu usage %90 larra çıktı sorun düzeldi.
İşlemciniz nedir? Darboğaz oluyor.

Ekran görüntüsünde göründüğü gibi CPU kullanımı %50 - 80 arası gidip geliyor, CPU darboğazı söz konusu (işlemci Intel 6700k) değil, NVIDIA güç tüketim ayarlarını araştıracağım.
Güç yönetim modu maximum perforrmansı terrcih ede aldım minimum FPS 10 FPS artıı gibi yine pek bir şey değişmedi arkadaşlar :(
arkadaşlar, GeForce experrience prrogrramından ayarları optimize yap ayarını seçince pu usage %90 larra çıktı sorun düzeldi.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı