980 Pro düşük IOPS değeri

Yer
182. Filoda
Daha fazla  
SSD'yi bugün aldım ve kurulumunu yeni yaptım. C diski olarak kullanmaktayım. Sitesinde 1.000.000 IOPS değeri gösteren SSD'den 216k yazma IOPS değeri aldım. Bunun sebebi nedir? SSD'nin değişmesi şart mı?

1651008712419.png

"Performans, SSD'nin ürün yazılımına, sistem donanımına ve yapılandırmasına ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. Ayrıntılı bilgi için lütfen yerel servis merkezinizle iletişime geçin."
Performance may vary depending on SSD’s firmware, system hardware & configuration and other factors. For detailed information, please contact your local service center.

Test sistemi özellikleri: AMD Ryzen 9 3900X 12-Core Processor CPU@3.79GHz, DDR4 2666MHz 16GBx2, OS-Windows 10 Pro 64bit, ASUS-X570-ROG CROSSHAIR VIII FORMULA

Bu durumu kendileri de söylüyor gerekli olan sürücüleri yüklediyseniz bir sorun olacağını sanmıyorum. Zaten yeterince yüksek yazma ve okuma hızları alıyorsunuz😊

Yine de aklınıza takılıyorsa destek ile iletişime geçebilirsiniz.

"Performans, SSD'nin ürün yazılımına, sistem donanımına ve yapılandırmasına ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. Ayrıntılı bilgi için lütfen yerel servis merkezinizle iletişime geçin."
Performance may vary depending on SSD’s firmware, system hardware & configuration and other factors. For detailed information, please contact your local service center.

Test sistemi özellikleri: AMD Ryzen 9 3900X 12-Core Processor CPU@3.79GHz, DDR4 2666MHz 16GBx2, OS-Windows 10 Pro 64bit, ASUS-X570-ROG CROSSHAIR VIII FORMULA

Bu durumu kendileri de söylüyor gerekli olan sürücüleri yüklediyseniz bir sorun olacağını sanmıyorum. Zaten yeterince yüksek yazma ve okuma hızları alıyorsunuz😊

Yine de aklınıza takılıyorsa destek ile iletişime geçebilirsiniz.
Gerekli sürücülerden kastınız neler ki? Tak kullan bir SSD değil mi?

Gerekli sürücülerden kastınız neler ki? Tak kullan bir SSD değil mi?
Evet öyle fakat bu parçaların kullanılması için elbet sürücülerin yüklenmesi gerekli. Windows Update bunları hallediyor zaten ve siz de önemli olan uygulamayı yüklemişsiniz, bir sorun olacağını sanmıyorum :)
Buradan işinize yarayabilecek diğer yazılımları yükleyebilirsiniz:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı