980 Ti ile Sistem Toplama

Güç Kaynağı gerekir mi?

• Oy verenlerin toplamı
    6
Daha fazla  
rfdgfgfd.png
Arkadaşlar bana yaklaşık 5-6 yıl gidecek sistem topladım. Yukarıda resimde göreceksiniz zaten. Ayrıca bir güç kaynağı almam gerekir mi? ve 980Ti kaç watt güç kaynağı gerekir eğer almam gerekiyorsa.

@Range.. seni konuya beklerim hocam :D

Güç kaynağı yeter gibi geliyor. MSİ 980Ti'yi satıyorum ilgilenirsen. Sistem güzel. WD Blue Black olursa tadından yenmez. Geleceği bilemeyiz fakat günümüz şartları için üst düzey bir sistem olur. Bu haliyle alınabilir. Etiketlediğinizde bana bildirim gelmiyor. Tesadüf gördüm konuyu. Eğer bütçem çok problem yok diyorsan buradan sonrasını okuma. O anakart oyun için biraz fazla gereksiz eğer sadece oyun oynama düşüncen varsa o anakarttan biraz daha tasarruf edebilirsin. Aynı şekilde oyun için ise kesinlikle i5 kullanmanı öneririm.

EVGA GTX 980Ti Maksimum 600 Watt güç kaynağı istemekte. Aldığın kasa içerisinde zaten Corsair VS 650 Watt güç kaynağı mevcut işini görecektir.

6700k için sıvı soğutucu sadece oyun içinse gereksiz ama fiyat olarak güzel bir hava soğutmasından 50 TL pahalı buda çok büyük bir fark değil. Anakart olarak 'Deluxe' gerçekten lükse kaçıyor. MSI Z170A Gaming M7 öneririm şuan kendimde kullanıyorum görüntü olarak çok güzel performans olarak zaten yorum yazmaya gerek görmüyorum. Ama usb portu çok olsun istiyorum diyorsan orası sana kalmış. Son olarak kasa için başka alternatiflere yönelmeni tavsiye ederim o modelin içi çok dar ve kablo yönetimi yapmak biraz sıkıntılı.

6700k için sıvı soğutucu sadece oyun içinse gereksiz ama fiyat olarak güzel bir hava soğutmasından 50 TL pahalı buda çok büyük bir fark değil. Anakart olarak 'Deluxe' gerçekten lükse kaçıyor. MSI Z170A Gaming M7 öneririm şuan kendimde kullanıyorum görüntü olarak çok güzel performans olarak zaten yorum yazmaya gerek görmüyorum. Ama usb portu çok olsun istiyorum diyorsan orası sana kalmış. Son olarak kasa için başka alternatiflere yönelmeni tavsiye ederim o modelin içi çok dar ve kablo yönetimi yapmak biraz sıkıntılı.
O kasadan baya memmunlardı ondan öneriyorum. Anakart konusunda bilgim yok benim M7 başarılı bir kartsa bundan sonra onu öneriyim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı