980 Ti Kullanımında Display Port Ne Kadar Gereklidir?

Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yeni monitör alacağım fakat birisinde display port yok diğerinde ise display port var. Kullandığım ekran kartı 980 Ti . 1080p kullanıyorum display portun bana artısı getirisi ne oalcakdır ? Display port ne kadar gereklidir ? Ne kadar ihtiyaç vardır ?
1- BenQ XL2411Z 1100 TL
2- BenQ XL2430T 1500 TL
2411z daha ucuz olduğu için 2411z almayı düşünüyorum yorumunuz nedir ?

4K değiller, G-SYNC destekleri yok. Bu özellikler için DP gereklidir. Yukarıdaki iki monitör için de HDMI kullansanız eksiklik yaşamazsınız. Tabii olanak varsa DP fakat HDMI 1080p monitörde yeterlidir. 4K'ya ve G-SYNC'e geçince iş değişiyor.

4K değiller, G-SYNC destekleri yok. Bu özellikler için DP gereklidir. Yukarıdaki iki monitör için de HDMI kullansanız eksiklik yaşamazsınız. Tabii olanak varsa DP fakat HDMI 1080p monitörde yeterlidir. 4K'ya ve G-SYNC'e geçince iş değişiyor.
AOC G serisi bir monitör alsam nasıl olur ? G SYNC çok farklı bir teknoloji mi ? Nasıl bir şey ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı