9800 GT 2021 yılında alınır mı?

Intel Core 2 Duo E8500 3.16 GHz işlemcim var. Üstüne 9800 GT almayı düşünüyorum. Pek bir şey oynamayacağım. CS:GO falan falan oynarım. Daha yeni Letgo'dan biriyle konuştum. 250 TL fiyat çekti 9800 GT'ye ve 150'ye kadar indirdim. Sizce 150'ye 9800 GT almak doğru mu?
Ben de biliyorum güncel bilgisayar almam gerektiğini ama Türkiye şartlarında ortalama düzeyin altında bir gelirimiz var, o yüzden kötünün iyisi mi diye soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim kullanıyorum kartı ve şuan gayet güzel. Windows 10 güzel çalışıyor, driver desteği de iyi. CS-GO da kartın performansı okay bence. 1GB modelini almanı öneririm . Diğer seçenekler ise biraz daha para koyup AMD radeon hd 6000 serisi, 5000 serisi bir şeyler yada r7 240 da güzel. Ama bana sorarsan kart günlük kullanımı güzel ve biraz daha eski oyunlar, indie oyunlar oynarsan kart güzel iş çıkarıyor. ama 5000 veya 6000 serisi kart daha iyi bir seçenek olabilir. Umarım yorumum yararlı olmuştur. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı