9800 GT Ekran kartımdaki sorun

Mugen

Hectopat
Merhaba technopat ailesi. Öncelikle sistemimi yazayım.

• Ekran Kartı: Palit Green 9800 GT 1 GB 256 Bit
  • İşlemci:İntel Core 2 Duo E7400 2.80 Ghz
  • Ram:Kingston 2 GB Tek modül 800 Mhz Ram
  • Anakart:İntel DG31PR

Bu sistemi 4-5 yıl önce almıştım. Asıl sorunuma gelicek olursak bu sistemle Black ops 2 yi oynarken bazen Siyah yerler kırmızılaşıyor. Bu sorun tek bu oyunda değil Don't Starve oynarken de başıma gelmekte. Hiç bir ses yok bilgisayarda. Kontrol ettiğimde sadece anakartım eski olduğu için ısınıyor ekran kartı 65-70 derecede felan oluyordu. Bu toz dan mı kaynaklanır acaba neyden kaynaklanır?

Hiçbiri fayda etmeyecektir. Kartı söküp iyice temizleyin. özellikle kartın arkasını, yani kasaya takıldığında yukarı basakn ısmındaki tozları iyice temizleyin.

Sorun devam ederse kartın bellekleri ya da GPU'sunda sorun var demektir. Değişim vakti gelmiş. Yeni kartınızı da sormadan önereyim: HD 7750.

Hiçbiri fayda etmeyecektir. Kartı söküp iyice temizleyin. özellikle kartın arkasını, yani kasaya takıldığında yukarı basakn ısmındaki tozları iyice temizleyin.

Sorun devam ederse kartın bellekleri ya da GPU'sunda sorun var demektir. Değişim vakti gelmiş. Yeni kartınızı da sormadan önereyim: HD 7750.

Önce şunu söyliyeyim yeni kart ilk olarak gtx 660 düşünmüştüm daha sonra powercolor 7870 EZ edition baktım hoşuma gitti açıkçası ve hiç bir negatif yönde birşey almamış. Onu alabilirim belki bilmiyorum tam ama oluşturacağım sistem de ekran kartını nvidia düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı