O kadar fark yapmaz, GTA V, ekran kartına abanan bir oyun. 9800GT'nin kaldırması mümkün değil, bahsi geçen videolarda trilyonlarca config ayarı sonrası rezalet grafiklerde kaldırıyor. Üstüne üstlük 5 yıllık. 5 yıl önce gereksinimleri açıkça çok daha düşüktü.30 FPS+ oynatacağını düşünüyorum doğru ayarlarda.
Sistemden sisteme fark yapar. Belki sisteminizde virüs vardı?
Ekran kartına değil, işlemciye abanıyor.O kadar fark yapmaz, GTA V, ekran kartına abanan bir oyun. 9800GT'nin kaldırması mümkün değil, bahsi geçen videolarda trilyonlarca config ayarı sonrası rezalet grafiklerde kaldırıyor. Üstüne üstlük 5 yıllık. 5 yıl önce gereksinimleri açıkça çok daha düşüktü.
GTA V, ekran kartına abanır, CS:GO değil. Oranlarsak işlemciye de elbette abanmakta fakat ekran kartının performansta payı daha yüksek.Ekran kartına değil, işlemciye abanıyor.
Arkadaşın paylaştığı fotoğrafı ben mi yanlış görüyorum ? Fotoğrafta arkadasın HD 5000 kullandığını söylüyor.
Arkadaş başlığı yanlış yazmış. Arkadaşta HD 5000 var.
Kendi sisteminden bahsetmiyorsa neden kendi sisteminin özelliklerini atmış ?Doğru yazmış. Arkadaş benim sistemim GTA 5 kaldırır mı yazmamış.
Kendi sisteminden bahsetmiyorsa neden kendi sisteminin özelliklerini atmış ?
Dostum bunda tartışılacak bir durum yok ki. Eğer kendi sistemini sormuyorsa neden kendi sistemini atsın ? Düşünmek önemli.Bunu tartışırsak konu uzar gider.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.