9800 GT PUBG Mobile kaldırır mı?

TEKİNALP

Hectopat
Makaleler
1
Bu sistemde PUBG mobile'de kaç FPS alabilirim acaba?
  • İşlemci: E6600 2.40 GHz 4 m 1066 MHz
  • RAM: 4 GB
  • Ekran kartı: Geforce 9800 GT 1 GB 256 bit DDR3
  • HDD 250 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynen oyle bu sistemde her oyunu halen daha rahat rahat oynarekn sirf PUBG icin internet kafe muptelasi oldum resmen.
Hocam hani oynamak istersen gerçek pubg steam üzerinde ekleyebilirsiniz girmek istiyorum ama ark olmadiği için sıkıyor çok kötü oynamıyorum iyide oynamıyorum ortalama 4 5 kill falan tabi tekde gittiğimde oluyor eklemek isterseniz Steam adım: ÖZGÜR.16 kartal resmi var.

Sen bu ayarlarda nasıl akıcı oynaya biliyorsun? İşlemcim E6750, RAM 4 GB, ekran kartım 9800 GT fakat en düşük ayarlarda bile çok sık takılıp kasılıyor. Ayrıca fareyi çevirdiğim zaman çok takılarak dönüyor. Yani oynancak gibi değil.

Sen bu ayarlarda nasıl akıcı oynaya biliyorsun? İşlemcim E6750, RAM 4 GB, ekran kartım 9800 GT fakat en düşük ayarlarda bile çok sık takılıp kasılıyor. Ayrıca fareyi çevirdiğim zaman çok takılarak dönüyor. Yani oynancak gibi değil.

E5400 vardı.Xeon'a geçtim kasmadan oynuyorum şuan.4 GB RAM yetersiz geliyor PUBG Mobile için 3.5 GB kullanıyor zaten en az 6 yada 8 GB lazım.Çift çekirdek işlemci de çok zor PUBG Mobile.

Phoenix Os 32 bit'in PUBG Mobile için modlu versiyonunu yükledim fakat cihazınız desteklenmiyor uyarısı çıktı ve oyun kapandı. PUBG Lite indirdim bu seferde karakter ismi seçme kısmında oyun donuyor.
@TEKİNALP napsam bilemedim ki. Sen nasıl alabiliyorsun bu kadar akıcı değerleri?

Phoenix Os 32 bit'in PUBG Mobile için modlu versiyonunu yükledim fakat cihazınız desteklenmiyor uyarısı çıktı ve oyun kapandı. PUBG Lite indirdim bu seferde karakter ismi seçme kısmında oyun donuyor.
@TEKİNALP napsam bilemedim ki. Sen nasıl alabiliyorsun bu kadar akıcı değerleri?
dostum cezam vardı yazamadım ekran kartının ayarlarda ki seçeneği ne benimki opengl+ bunu yapıp dene bende de kasmalar oluyor fakat oynayabiliyorum arabaların köşeleri mor oluyor sadece fare kasması dönmesi ile ilgili bir hatam yok.Akıcı dediğime bakma 45 fps sabit ama oynanabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı