Çözüldü 9800 GT sistem GTA 5 oynatır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Quad Q9400 alabilirsin ama RAM 2x4 dual 8 GB yap. Ekran kartı olarak en azından Radeon HD 6850 gibi bir şey almaya bak. 9800 GT ekran kartıyla o iş olmaz. Keşke oynansa ama kendin gördün yeni nesil ryzen ve DDR4 sistemde bile 30 FPS alıyor. Mantık yürüterek bir şeyler anlatıyorum. He oynanır deyip geçmekle olmuyor bu işler.

@517066

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Quad Q9400 alabilirsin ama RAM 2x4 dual 8 GB yap. Ekran kartı olarak en azından Radeon HD 6850 gibi bir şey almaya bak. 9800 GT ekran kartıyla o iş olmaz. Keşke oynansa ama kendin gördün yeni nesil ryzen ve DDR4 sistemde bile 30 FPS alıyor. Mantık yürüterek bir şeyler anlatıyorum. He oynanır deyip geçmekle olmuyor bu işler.
Sistemi komple hazır alıyorum, rami yükselteceğim de ekran kartı zor.

Yazmıştım ama okumadınız sanırım tekrar yazıyorum GTA 5 piyasadaki en iyi optimizasyona sahip oyun ve bu yüzden bu sistemle dahi oynayabilirsiniz. Daha kötüleriyle bile oynayanlar varken siz bu sistemle çok tatmin edici olmasa bile oynarsınız + bir kaç yükseltme yapabilirseniz rahat rahat oynarsınız.

Hep hikaye modundan örnek vermeyelim. Bu işin online bölümü var. Asıl oynanacak olan o zaten. Oyun 2015 yılındaki oyun değil. Güncellene güncellene her yer bina ve NPC doldu, 105 GB boyuta ulaştı. Ben Ryzen 5 2400G ile oynarken %100 işlemci kullanımı gördüğüm zamanlar oluyor. Benim diyeceğim tek şey kaldı. Bilgisayarını al ve kendi gözlerinle gör.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı