wnxtq Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 83 Yer turboxu dövüyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #1 Sistemim: Intel Core 2 Duo Q8300, 2.5 GHz 6 GB DDR 3 RAM, NVIDIA GeForce 9800 GT ekran kartı. Arkadaşlar dün mavi ekran hatası aldım bilen arkadaşlar söyleyebilirler mi? Dosya aşağıda. Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com
Sistemim: Intel Core 2 Duo Q8300, 2.5 GHz 6 GB DDR 3 RAM, NVIDIA GeForce 9800 GT ekran kartı. Arkadaşlar dün mavi ekran hatası aldım bilen arkadaşlar söyleyebilirler mi? Dosya aşağıda. Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com
W wertyq Kilopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 974 Makaleler 1 Çözümler 26 24 Ocak 2021 #2 Dosyayı erişime açın ya da MediaFire'a yükleyin. Artı 0 Eksi
KS KS wnxtq Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 83 Yer turboxu dövüyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #3 wertyq dedi: Dosyayı erişime açın ya da MediaFire'a yükleyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım erişime açmayı? Artı 0 Eksi
wertyq dedi: Dosyayı erişime açın ya da MediaFire'a yükleyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım erişime açmayı?
W wertyq Kilopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 974 Makaleler 1 Çözümler 26 24 Ocak 2021 #4 MediaFire Buraya yükle. Artı 0 Eksi
KS KS wnxtq Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 83 Yer turboxu dövüyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #5 wertyq dedi: MediaFire buraya yükle. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran hatalarım umarım yapabilmişimdir. Artı 0 Eksi
wertyq dedi: MediaFire buraya yükle. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran hatalarım umarım yapabilmişimdir.
W wertyq Kilopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 974 Makaleler 1 Çözümler 26 24 Ocak 2021 #6 Memtest86 ile Bozuk RAM Testi - Technopat Memtest ile bellek testi yap. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? Bu rehberi uygula. Artı 0 Eksi
Memtest86 ile Bozuk RAM Testi - Technopat Memtest ile bellek testi yap. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? Bu rehberi uygula.
KS KS wnxtq Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 83 Yer turboxu dövüyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #7 wertyq dedi: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi - Technopat Memtest ile bellek testi yap. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? bu rehberi uygula. Genişletmek için tıkla... Sorun RAM'da mi yani? Ve evde boş USB bellek yok. Artı 0 Eksi
wertyq dedi: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi - Technopat Memtest ile bellek testi yap. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? bu rehberi uygula. Genişletmek için tıkla... Sorun RAM'da mi yani? Ve evde boş USB bellek yok.
W wertyq Kilopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 974 Makaleler 1 Çözümler 26 24 Ocak 2021 #8 wnxtq dedi: Sorun RAM'da mi yani? Ve evde boş USB bellek yok. Genişletmek için tıkla... 2 mavi ekran almışsınız. Bunlardan biri de bellekler ile ilgiliydi. O yüzden öyle söyledim. Bunlara ek olarak: https://dl-eu4.driverscape.com/file...A7qFyD0TWmPWYlcBEMOCtW9ZkV-F6IX9jCelGAgBtbyKA,, Buradan ağ kartı sürücünüzü güncelleyin. Artı 0 Eksi
wnxtq dedi: Sorun RAM'da mi yani? Ve evde boş USB bellek yok. Genişletmek için tıkla... 2 mavi ekran almışsınız. Bunlardan biri de bellekler ile ilgiliydi. O yüzden öyle söyledim. Bunlara ek olarak: https://dl-eu4.driverscape.com/file...A7qFyD0TWmPWYlcBEMOCtW9ZkV-F6IX9jCelGAgBtbyKA,, Buradan ağ kartı sürücünüzü güncelleyin.
KS KS wnxtq Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 83 Yer turboxu dövüyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #9 wertyq dedi: 2 mavi ekran almışsınız. Bunlardan biri de bellekler ile ilgiliydi. O yüzden öyle söyledim. Bunlara ek olarak: https://dl-eu4.driverscape.com/file...A7qFyD0TWmPWYlcBEMOCtW9ZkV-F6IX9jCelGAgBtbyKA,, Buradan ağ kartı sürücünüzü güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 1 kez aldım fakat nasıl 2 tane gözüküyor? Artı 0 Eksi
wertyq dedi: 2 mavi ekran almışsınız. Bunlardan biri de bellekler ile ilgiliydi. O yüzden öyle söyledim. Bunlara ek olarak: https://dl-eu4.driverscape.com/file...A7qFyD0TWmPWYlcBEMOCtW9ZkV-F6IX9jCelGAgBtbyKA,, Buradan ağ kartı sürücünüzü güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 1 kez aldım fakat nasıl 2 tane gözüküyor?
W wertyq Kilopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 974 Makaleler 1 Çözümler 26 24 Ocak 2021 #10 wnxtq dedi: Hocam ben 1 kez aldım fakat nasıl 2 tane gözüküyor? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Siz dediklerimi yapın ve sonucu bildirin. Artı 0 Eksi
wnxtq dedi: Hocam ben 1 kez aldım fakat nasıl 2 tane gözüküyor? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Siz dediklerimi yapın ve sonucu bildirin.