Çözüldü RTX 3060 sistemde mavi ekran hatası + minidump

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

n i s a

Megapat
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1OIoovbPaPC6grsja1KCFl9Nc0T0tMZF-/view?usp=sharing
RAM
Apacer Nox 16GB (2x8GB) DDR4 3600 MHz RAM
SSD veya HDD modeli
Team 1TB MP33 Pro m2 ssd
Ekran kartı
Gigabyte RTX 3060 Eagle 12GB Ekran Kartı
Anakart
Gigabyte A520M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım sürekli kendi kendine kapanıyor, oyunlar kapanıyor bazen de mavi ekran verip kapanıyor. Format atmama rağmen geçmedi. Minidump dosyasını paylaşıyorum. Anlayan arkadaşlar, sorun nedir? Yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam USB sürücüleriniz güncel mi?
USB sürücüleri tam olarak nereden güncelleniyor acaba? İnternette net bir şey bulamadım. Aygıt yöneticisinden otomatik arama yaptım hepsinde güncel yazdı.

CMD yonetici calistirip SFC /scannow yapın.

Prime95 ve FurMark testleri yap.
CMD'yi yaptım testleri de bugün yapacağım. Dün gece yine mavi ekran verdi minidump dosyasını linke ekledim bakabilir misiniz?

USB sürücüleri tam olarak nereden güncelleniyor acaba? İnternette net bir şey bulamadım. Aygıt yöneticisinden otomatik arama yaptım hepsinde güncel yazdı.

CMD'yi yaptım testleri de bugün yapacağım. Dün gece yine mavi ekran verdi minidump dosyasını linke ekledim bakabilir misiniz?
Dostum yanlış anlamazsan şehir değiştiriyorum. Şuan otobüsteyim. Bilgisayara erişimim akşam olacak. Sabredersen inceleceğim.

USB sürücüleri tam olarak nereden güncelleniyor acaba? İnternette net bir şey bulamadım. Aygıt Yöneticisi'nden otomatik arama yaptım hepsinde güncel yazdı.

DDU ile ekran kartı sürücünü sil geri kur. LoL mü oynuyordun?
LoL'ü sil geri yükle. Vgk çökmüş.

Güncellemeyi unutmuşum sorunu çözdüm. BIOS'un en güncel versiyonunu tekrardan yüklediğimde bir daha olmadı.
O bir çözüm değil ki ? Aynı biosu tekrar kurarsan hiç bir şey değişmez bios ayarları sıfırlanır sadece.

Bios ayarlarını sıfırlayınca çözüldü desen daha doğru olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı