9800 GT vs GT430

Mehmeterkinn

Decapat
Arkadaşlar ekran kartı alıcam da şu an internette 2 tane biri GT430 Synergy Edition diğeri ise 9800GT ucuza buldum ama sistemime sıkıntı çıkartmalarından korkuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. :) GTA4 gibi oyunları oynatır mı?

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4700 2.60 Ghz
2GB RAM (RAM Takviyesi yapacağım.)
Foxconn 45CMX
250W

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum kartların detayları nedir? Örneğin gt 430 v2 versiyonu da mevcut mesela veya ikiside 128 bit mi? Uzun yıllar 9800 GT 512MB kullandım ve bi çok oyunu açıp oynattı. 1gb ise 256bit olabilir. 9800, 400 wat power isteyebilir. Ayrıca üzülerek söylemeliyim ki 250 watt power supply bu ekran kartları için yeterli olmaz minimum 300 ister. 9800 GDDR yani DDR'a göre daha iyi. İşlemcin de biraz düşük olduğu için senin için Gt 430 çok daha uygun bi seçenek sanki valla ben bile kararsız kaldım şu an :) ancak hangi kart daha iyiden ziyade, hangisi sistemine daha uygun ise onu seçmelisin.

Ben bu konulara biraz yabancıyım :D linkini versem siz bakabilir misiniz yasak değilse tabi
Arkadaşlar 150 tl ye 4850 alıcamda bilgisayarcıdan 250w yeterlimidir?

Son düzenleme:
Oyun oynuyacaksan ve bütçe azsa 9800 gt tam uygundur. Çünkü gt 430 yayın kartı, az enerji tüketir ama istenilenin altında kalır. Ala biliyor sanız gtx serisinden alın. İki kartı test ettim fry cry 3 te.
Gt 430 çözünürlük yüksek, vidyo qualy açtım mı kasıyor.
9800GT full açık kasma yok.
Oyun oynuyacaksan gt 730 dan sonra sı uygun.
Dediğim gibi yayın kartında oyun oynamak zevk li olmaz. Ben deneyimim bunu gösteri yor.
O sistem oyunda başarısız olur.
Mümkümse 4 gb ram yapın.
Çünkü 9800GT ve üstü 4gb ram istiyor. İşlemci bilemem ben e6600 kullanıyorum 9800GT var lakin 6 gb ddr2 ram var birde ssd. Gayet uyumlu çalışıyorlar.
Hiç karta yanaşmayın birikim yapıp ddr3 veya sa işlemciyi yükseltin ram de dahil. Ssd mutlak tasfiye ediyordum kendisi her pc ye uyumlu. Ozaman istediğiniz oyunları rahat yüksek, orta, düşük oynarsınız. Ama o sisteme ekran kartı almayın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı