9800GT'm ETS2 Multiplayer Performansı

respuNN

Hectopat
Daha fazla  
İntel Pentium Dual Core E5200
4GB RAM
GeForce 9800GT'm var.

ETS2 MP'de rahat oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 460 ile full ayarda oynuyorum genelde. Fakat Duisburg-Calais yolunda, özellikle şehir içindeki yerlerde bile kasmalar oluyordu. Fakat normal yerlerde pek sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum. Daha kötü bir kartla single player oynuyordum. Görüntü pek hoş değildi ama.

Şaka yapıyorsunuz heralde :D 9600 GT ile 1080p düşük ayarlarda 80 FPS ile rahat oynayabiliyorum. Calais - Duisburg yolu 20 FPS 'ye kadar düşüyor lakin çoğu bilgisayarda kasmalar mevcut. Bu arada cevabınız evet ama işlemci tarafından darboğazlar yaşarsınız. Bende E5300 vardı onda darboğaz yapıyordu. Bende C2D E8400 'e yükseltim sorun ortadan kalktı.

Oynamaya devam edin, sizi Duisburg-Calais yolunda göreyim bakalım. 4 GB RAM İle nasıl oynanacak o oyun? 768P'de GT740M ile oynayamıyordum.

O bölgelerde isterse GTX1080 olsun yine düşük FPS alırsınız.

Kesinlikle. Ayrıca böyle eski bir karta göre o alanlarda 20 FPS güzel bir değer.

Beraber oynadığım arkadaşlarda RX580 diğerinde GTX1060 var. Duisburg garaj ya da otel'de kalabalık olduğu zamanlarda 10 FPS'yi bile görüyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı