9800GT'm ETS2 Multiplayer Performansı

respuNN

Hectopat
Daha fazla  
İntel Pentium Dual Core E5200
4GB RAM
GeForce 9800GT'm var.

ETS2 MP'de rahat oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
ETS2 optimizasyon özürlüsü bir oyundur. Oynarsın ama oynamak denebilirse. Çamur gibi grafiklerle gayet tabi oynayabilirsin.
Hocam ben orta ayarlarda 40 FPS alıyorum ki arkadaşın kartı benimkininden de daha yüksek. Grafiklerde gayet güzel görünüyor.

Hocam ben orta ayarlarda 40 FPS alıyorum ki arkadaşın kartı benimkininden de daha yüksek. Grafiklerde gayet güzel görünüyor.

Hocam herkesin grafik anlayışı farklı :) Göz daha iyilerini gördükçe eskisi çamur gibi geliyor. Bu göreceli bir kavram. Ek olarak 40 FPS benim için eziyet demek. Çünkü gözüm ve el tepkimelerim fazla FPS'e alıştı. O yüzden arkadaş çok çok iyi bir performans beklemesin diye belirtmek istedim.

Kaldı ki dediğim gibi ETS2 optimizasyon özürlüsü bir oyun. GTX 1070 ile bile arkadaşların bahsettiği Duisburg şehrinde FPS resmen çakılıyor.

Hocam herkesin grafik anlayışı farklı :) Göz daha iyilerini gördükçe eskisi çamur gibi geliyor. Bu göreceli bir kavram. Ek olarak 40 FPS benim için eziyet demek. Çünkü gözüm ve el tepkimelerim fazla FPS'e alıştı. O yüzden arkadaş çok çok iyi bir performans beklemesin diye belirtmek istedim.
Sizde haklısınız hocam :) Eski bir sisteme göre 40 FPS (hatta 80 FPS 'lere bile ulaştığımı biliyorum) gayet güzel bir değer.

Sistemine baktım da resmen benim 2009'da topladığım sistemimi kullanıyorsun :D e8400 ve 9600GT. Az kullanmadım, hey gidi günler.
Ekran kartını değiştirmem lazım artık :D Artık kendi frekansını bile tutamıyor. GPU kullanımım %109 olur vs. falan :)

İşlemcimi Core 2 Quad Q9400 Yapıp DDR3 Anakarta geçtikten sonra Ramlerimi 8GB yapacağım, ekran kartım aynı kalacak(9800GT) o zaman söylediğiniz yol haricinde iyi FPS alırım değil mi?
Ekran kartını değiştirmem lazım artık :D Artık kendi frekansını bile tutamıyor. GPU kullanımım %109 olur vs. falan :)
775 pinli DDR3 Anakart öneriniz var mıdır? Q9400 için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı