Hocam ben orta ayarlarda 40 FPS alıyorum ki arkadaşın kartı benimkininden de daha yüksek. Grafiklerde gayet güzel görünüyor.ETS2 optimizasyon özürlüsü bir oyundur. Oynarsın ama oynamak denebilirse. Çamur gibi grafiklerle gayet tabi oynayabilirsin.
O yolun nesi var? Oyunu oynuyorum ama bilmiyorum.Oynamaya devam edin, sizi Duisburg-Calais yolunda göreyim bakalım. 4 GB RAM İle nasıl oynanacak o oyun? 768P'de GT740M ile oynayamıyordum.
Sanırım single player oynuyorsunuz.O yolun nesi var? Oyunu oynuyorum ama bilmiyorum.
Sizin ekran kartınız neydi ? Ayrıca orta ayar derken çözünürlük de önemli.Hocam ben orta ayarlarda 40 FPS alıyorum ki arkadaşın kartı benimkininden de daha yüksek. Grafiklerde gayet güzel görünüyor.
MP ' de ana baba günü gibidirO yolun nesi var? Oyunu oynuyorum ama bilmiyorum.
Hocam ben orta ayarlarda 40 FPS alıyorum ki arkadaşın kartı benimkininden de daha yüksek. Grafiklerde gayet güzel görünüyor.
Sizde haklısınız hocamHocam herkesin grafik anlayışı farklıGöz daha iyilerini gördükçe eskisi çamur gibi geliyor. Bu göreceli bir kavram. Ek olarak 40 FPS benim için eziyet demek. Çünkü gözüm ve el tepkimelerim fazla FPS'e alıştı. O yüzden arkadaş çok çok iyi bir performans beklemesin diye belirtmek istedim.
Sizde haklısınız hocamEski bir sisteme göre 40 FPS (hatta 80 FPS 'lere bile ulaştığımı biliyorum) gayet güzel bir değer.
Ekran kartını değiştirmem lazım artıkSistemine baktım da resmen benim 2009'da topladığım sistemimi kullanıyorsune8400 ve 9600GT. Az kullanmadım, hey gidi günler.
İşlemcimi Core 2 Quad Q9400 Yapıp DDR3 Anakarta geçtikten sonra Ramlerimi 8GB yapacağım, ekran kartım aynı kalacak(9800GT) o zaman söylediğiniz yol haricinde iyi FPS alırım değil mi?Hocam ben orta ayarlarda 40 FPS alıyorum ki arkadaşın kartı benimkininden de daha yüksek. Grafiklerde gayet güzel görünüyor.
775 pinli DDR3 Anakart öneriniz var mıdır? Q9400 için.Ekran kartını değiştirmem lazım artıkArtık kendi frekansını bile tutamıyor. GPU kullanımım %109 olur vs. falan
![]()

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.