9800x3D - 4070 Ti Super sistem siyah ekran veriyor

Bemydoctor

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Donanım bilgilerim;

9800x3D, 4070 Ti Super, X870 Eagle WI-FI7

Sorun şu ki, Counter-Strike adlı oyuna girdiğimde oyun belli bir zaman diliminde donuyor ve yeniden başladığında şöyle bir ekran görüntüsü geliyor.

Çözüm veya çözüm önerilerinizi merak ediyorum. Böyle bir sistemin oyunda 600FPS alıp kendini kapatması ekranın siyaha dönmesi üzücü. Eğer çözümü olursa çok memnun olurum.

Dosya Ekleri

• Yeni Bit eşlem resmi.png
    Yeni Bit eşlem resmi.png
    13,6 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Donanım bilgilerim;

9800x3D, 4070 Ti Super, X870 Eagle WI-FI7

Sorun şu ki, Counter-Strike adlı oyuna girdiğimde oyun belli bir zaman diliminde donuyor ve yeniden başladığında şöyle bir ekran görüntüsü geliyor.

Çözüm veya çözüm önerilerinizi merak ediyorum. Böyle bir sistemin oyunda 600FPS alıp kendini kapatması ekranın siyaha dönmesi üzücü. Eğer çözümü olursa çok memnun olurum.

Bu sorun ne zamandan beri var?

Çok bilgisayara oturmuyorum ama CS oynadığımda oluyor kilitleniyor ekran siyaha dönüyor 5-10 saniye ses gelmeye devam ediyor sonra ses ve görüntü yok siyah ekran PC resetlemekten başka çarem olmuyor.

DDU ile NVIDIA ekran kartı sürücüsünü kaldırıp 1-2 sürüm öncesini kurmayı deneyin.

DDU ile NVIDIA ekran kartı sürücüsünü kaldırıp 1-2 sürüm öncesini kurmayı deneyin.
çözüm olmadı ama daha geç oyun kapanması oluyor artık. Önceden 5 dk oynıyınca kapanıyordu şimdi 15 dk oynayınca

Çözüm olmadı ama daha geç oyun kapanması oluyor artık. Önceden 5 dk oynıyınca kapanıyordu şimdi 15 dk oynayınca.

DDU ile NVIDIA ekran kartı sürücüsünü kaldırıp 566.36 sürümünü kurup dener misiniz? Sistem özelliklerini detaylı belirtin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı