9800x3D - 5080 sistem vs 7800x3D - 5080 sistem

Teşekkür ederim hocam, ben de biraz tedirgin oldum açıkçası çok da anlamıyorum. Sizce aldığım PC iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Verdiğiniz soğutucudan daha iyi bir soğutucu almaya gerek yok o halde 9800x3d için? Elimde Arctic Freezer eSports 34 var yeterli olur mu? Ram için CL değeri fark eder mi? Anakart için bir tavsiyeniz var mıydı?

9800x3D al. İlerde darboğaz sorunu yaşamazsın.

Teşekkür ederim hocam, ben de biraz tedirgin oldum açıkçası çok da anlamıyorum. Sizce aldığım PC iyi midir?
İyi. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

RAM'lerde GoodRam'in hangi yonga setini kullandığını bilmiyorum, herhangi bir yerde de yazmıyor, muhtemelen karışık gönderiyorlar fakat MHz ve CL değerlerine bakarsak Hynix kullanmışlar gibi gözüküyor. En iyisi yani.

SSD'de muhtemelen DRAM yok, yabancı kaynaklarda Pro olan modellerin özellikleri yazmıyor; Pro olmayan modellerde de DRAM olmadığı yazıyor.
DRAM abartıldığı kadar elzem bir şey olmasa da bu SSD'nin segmentine göre DRAM olmaması kötü.

PSU pek iyi sayılmaz. Platform üreticisi Gospower, Cooler Master'in birkaç modeli hariç hiçbir yerde kullanıldığını görmedim. Kapasitörler Capxon, pek iyi bir kapasitör üreticisi değil. Fan Hong Hua, orta-iyi bir fan.
Vasat değil, kullanılabilir. Kapasite konusunda şüpheniz olmasın. Dediğim gibi, 850W hayli hayli yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…