9800x3D fiyatları düşer mi?

8sret

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, sistemimi güncelliyorum ve işlemci olarak 9800x3D alma niyetindeyim. Lakin işlemcinin fiyatının olması gerekenden pahalı olduğu ve şubat ayında global stokların güncelleneceği yönünde haberler var. Sizce beklemek mantıklı olur mu yoksa şimdi almak daha iyi bir seçenek mi?

Bence düşmez euro 3-4 günde 1 tl arttı. Bugün faiz indiriminden sonra daha da artacaktır. Mart ayına kadar alacaklarınızı alın derim.

Merhaba arkadaşlar, sistemimi güncelliyorum ve işlemci olarak 9800x3D alma niyetindeyim. Lakin işlemcinin fiyatının olması gerekenden pahalı olduğu ve şubat ayında global stokların güncelleneceği yönünde haberler var. Sizce beklemek mantıklı olur mu yoksa şimdi almak daha iyi bir seçenek mi?

Sen hiç gördün mü Türkiye cumhuriyetinde fiyatların düştüğünü bunu düşünmen lazım neden firmalar indirim yerine bindirim uyguluyor sana tavsiyem örnek verirsek bugün aldın 22 bine birkaç gün sonra düştü 20 bine ama bu indirim uzun sürmez birkaç gün içinde tekrar 24 binlere çıkıyor orijinal indirimi bizim ülkede bekleme bizim satıcılar Temu değil güzel fiyatlara ürün satsınlar 😀 alacaksanız alın yoksa cebinizden fazla para çıkar yazık olur.

Peki bu işlemciye soğutucu önerecek olsan ne önerirdin. O konuda bilgi sahibi misin? Thermalright Phantom Spirit 120 EVO düşünüyorum ama yeterli gelir mi bilmiyorum.
Tavsiyem 360 lık bir soğutucu olur ben arctic kullanıyorum çok memnunum lianli de üst seviyedir. cougar, msi soğutuculardan uzak durmanı öneririm. Msi iyi bir marka olsada sıvısoğutucuları hep sorunlu ya ses ya pompada sıkıntı çıkarıyor.

Tavsiyem 360 lık bir soğutucu olur ben arctic kullanıyorum çok memnunum lianli de üst seviyedir. cougar, msi soğutuculardan uzak durmanı öneririm. Msi iyi bir marka olsada sıvısoğutucuları hep sorunlu ya ses ya pompada sıkıntı çıkarıyor.
Bir soru daha sorayım, 9700x ile arasında fiyatına değecek bir fark var mı sence

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı