Aşırı ödemeyi göze almayın. Gayet kaliteli ürünler var.
Enermax Liqmaxflo ELC-LMF360T-ARGB 360 mm
Enermax LIQMAXFLO 360 AIO Review
Enermax aims to distinguish itself in the all-in-one liquid CPU cooler market with the LIQMAXFLO 360. Featuring a 60 mm VRM fan, daisy-chainable fans, and a 38 mm thick radiator, it guarantees quiet yet robust performance. Add in a five-year warranty along with a convenient fill port for easy...www.techpowerup.com 
Aşırı ödemeyi göze almayın. Gayet kaliteli ürünler var.
Enermax Liqmaxflo ELC-LMF360T-ARGB 360 mm
Enermax LIQMAXFLO 360 AIO Review
Enermax aims to distinguish itself in the all-in-one liquid CPU cooler market with the LIQMAXFLO 360. Featuring a 60 mm VRM fan, daisy-chainable fans, and a 38 mm thick radiator, it guarantees quiet yet robust performance. Add in a five-year warranty along with a convenient fill port for easy...www.techpowerup.com 
Ucuz et falan değil aslına bakarsanız.Hocam enermaxi bu modeliyle duydum, hakkinda hiç kotu yorum gormedim. Herkes memnun ama sanayici oldugumdan olsa gerek ki "ucuz malin yahnisi" gibisinden cok tecrube ettim ve ismi duyulmamis olan bir markayi almak istemiyorum(biraz ön yargılı oldu). Enermax kalitelidir lakin temkinli yaklasmamin sebebi 2.5 kati fiyati olan sivi sogutuclar ile bir tutulmasi, gercekten böyle mi? Ya degilse? Gibi gibi sorularla kafami yormak istemiyorum. Ama yorumunuz icin birkaç video ve global testlerini inceleyecegim. Belkide enermax alirim. Ama hala gonlum ek ten yana. 
Ucuz et falan değil aslına bakarsanız.
About Enermax - ENERMAX Technology Corporation
Learn more about Enermax Technology Corporationwww.enermax.com 
1990 yılından beri sektörde olan bir marka. Siz Türkiye'de görmediğiniz için kötü ya da düşük kalite olarak algılıyor olabilirsiniz ama o şekilde düşünmemeniz gerekir. Zaten Arctic gibi kalın bir radyatör ile geliyor.
Aslında size bir soru sorayım: Ülkemizde ASUS, Corsair gibi markaların bazı ürünleri de çok pahalıya satılıyor. Rakip olabilecek birden fazla ürün var. Sizce bu durumda rakip edebilen markalar dayanıksız mıdır?
Stoklara ürün geldikten sonra satışa açacağız. Ocak 3. hafta öngörülüyor. Slovenya ekibinden haber bekliyoruz.Iyi sosyaller. 360mm sivi sogutma bakiyorum arkadaşlar. Bütçe 8-9k arasi.
Begendigim birkac model var:
Bu listede gonlum ek ten yana olmakla birlikte @jumbum reis.
- CM liquidmaster 360 Atmos: Birkac kisi sorun yasadigini soyluyor, civatalari tam siktiginda hata veriyormus?
- Arctic liquidfreezer lll 360 ARGB: Diger modeli sirf pompa seklini begenmedigim icin istemiyorum.
- Ek-nucleus AiO CR360: Bunun sorunu biraz gec geliyor(1ay) bence bir sakincasi yok lakin rengi beyaz, siyah bilesenler ile hos durmaz gibime geliyor.
Modelini de gec teslimat olarak yapin alalim hemenEK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB Black - Liquid CPU Cooler with EK FPT Fans
EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB Black - Liquid CPU Cooler with EK FPT Fanswww.jumbum.com.tr . Cidden olsa şu an alacağım. 
Diger performansli model tavsiyelerinize acigim. Lian Li istemiyorum herkes onu aliyor ve pahali açıkçası.