9800x3D sıcaklıkları normal mi?

Bilgisayarınızı ne tür işler için kullanıyorsunuz, sadece oyun amaçlı ise tepe değerleri çok nadir durumlarda görürsünüz, bunun haricinde soğutmanızın performansını görmek istiyor iseniz oyun olarak önerim Battlefield 2042'de 128'lik bir haritada oynamanız ve sıcaklık değerlerini takip etmeniz olur, ancak o zaman kesin bir yargıya varılabilir lakin yinede 90 derece gibi bir sıcaklığa pek ulaşmaz tabii ki, maksimum 70-75 dereceyi görürsünüz.

Bilgisayarınızı ne tür işler için kullanıyorsunuz, sadece oyun amaçlı ise tepe değerleri çok nadir durumlarda görürsünüz, bunun haricinde soğutmanızın performansını görmek istiyor iseniz oyun olarak önerim Battlefield 2042'de 128'lik bir haritada oynamanız ve sıcaklık değerlerini takip etmeniz olur, ancak o zaman kesin bir yargıya varılabilir lakin yinede 90 derece gibi bir sıcaklığa pek ulaşmaz tabii ki, maksimum 70-75 dereceyi görürsünüz.
genelde oyun oynuyorum hep battlefield 5 de 72-75 arası çıkıyor bazen 65 leri de görüyor sanırım o anki grafiklere göre değişiyor macun değişiminden sonra bir kaç derece daha farketti ben 5600x in soğuk çalışmasına alışmışım bana garip geliyor halen sanırım bu işlemci :)

@kxy Dostum bu işlemcinin gpusunu kapatsam sıcaklığa etkisi olur mu bilmediğim için soruyorum :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı