Selamlar, Almanya'da yaşıyorum şu an. Uzun süre Knight Online oynayarak bilgisayarlarla içli dışlıydım, sonra uzun bir ara verdim. Laptoplarım oldu, geçti gitti derken şimdi bilgisayar toplamaya karar verdim. 1 haftalık düşünce sürecinin sonucunda bugün işlemci alarak başladım (Ryzen 7 9800x3D). Çok mu gerekli bana? Kesinlikle hayır! Ama 5-6 yıl bununla giderim diye aldım bir hevesle. Sonra da büyük bir indirimde diye:

Yani aslında olayı anladınız bence. Bana kalırsa iyice sapıtacağım. 4070 Ti'ya da 4080 alıp artık ona uygun bir anakart, RAM, SSD ve soğutma lazım. Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.
Haftada 4-5 saat ancak oyun oynarım, 30-35 saat ise işlerim için tarayıcı ve Canva kullanırım. Olayım bu. Daha da sapıtmadan bana uzun vadede kullanabileceğim, bu sisteme yakışan ne varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
- MSI MPG A1000G PCI-E5 güç kaynağı, 1000W, 80 Plus Gold sertifikalı, tam modüler ATX 3.0, PCI-e 5.0 GPU.
Yani aslında olayı anladınız bence. Bana kalırsa iyice sapıtacağım. 4070 Ti'ya da 4080 alıp artık ona uygun bir anakart, RAM, SSD ve soğutma lazım. Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.
Haftada 4-5 saat ancak oyun oynarım, 30-35 saat ise işlerim için tarayıcı ve Canva kullanırım. Olayım bu. Daha da sapıtmadan bana uzun vadede kullanabileceğim, bu sisteme yakışan ne varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: