%99 FPS düşmesi oluyor

Ekran kartı sıcaklıklarına baktınız mı? %99 kullanımda sıcaklıklar gereğinden fazla oluyor ve ekran kartınız kendini korumaya alıp frekansını düşürüyor olabilir.

Ayrıca %99 FPS ne demek?

Sıcaklıklar normal hocam, ayrıca kasa havalandırmam çok iyi geniş bir iç hacmi var, haf 700 kullanıyorum.

ekran kartı en fazla 65 68 civarı sıcaklıklarda.
işlemci 50-55

oyun steam pubg, oyun optimazasyonu kötüymüs ya öyle söyleniyor ondan bence. Başka bir oyun oynamadıgım icin diğerlerine gerek duymadım yayın yapıyordum çünkü bu oyun önemli.

Nvdia fps sayacını "gelişmiş" olarak göster ayarladıgımda %99 fps diye bir değer gösteriyor. yani hem fps ayrı gösteriyor bir de %99 fps diye bir değer gösteriyor. Bu değerinde fps ye yakın yüksek olması gerekiyormuş akıcılıkla ilgiliymiş

Sıcaklıklar normal hocam, ayrıca kasa havalandırmam çok iyi geniş bir iç hacmi var, HAF 700 kullanıyorum.

Ekran kartı en fazla 65 68 civarı sıcaklıklarda.
İşlemci 50-55

Oyun Steam PUBG, oyun optimazasyonu kötüymüs ya öyle söyleniyor ondan bence. Başka bir oyun oynamadıgım icin diğerlerine gerek duymadım yayın yapıyordum çünkü bu oyun önemli.

NVIDIA FPS sayacını "gelişmiş" olarak göster ayarladıgımda %99 FPS diye bir değer gösteriyor. Yani hem FPS ayrı gösteriyor bir de %99 FPS diye bir değer gösteriyor. Bu değerinde FPS'ye yakın yüksek olması gerekiyormuş akıcılıkla ilgiliymiş.

Bende de aynı problem var Steam PUBG üzerinde, anlık takılmalar oluyor.

Bende de aynı problem var Steam PUBG üzerinde, anlık takılmalar oluyor.
yapacak bişey yok hocam oyunlada ilgili bu durumlar. Sen eğer gereken ayarı yaptıysan halen oluyorsa oyunla ilgili. Ben tüm ayarları yaptım arada oluyor yine saldım

yapacak bişey yok hocam oyunlada ilgili bu durumlar. Sen eğer gereken ayarı yaptıysan halen oluyorsa oyunla ilgili. Ben tüm ayarları yaptım arada oluyor yine saldım
Bende 3070 var

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herkeste oluyor herhalde bu adamın videolarının hepsinde böyle %99 fps düşük 40 50 60 70

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı