Salvatoron
Femtopat
Daha fazla
Anakartımın uyumlu olup olmadığını bilmiyorum990 Pro’ya o parayı vermeyin Exceria Pro alın. RAM ve SSD arasında bir bağlantı yok zaten uyumla alakalı.
Anakartımın uyumlu olup olmadığını bilmiyorum
Yok reis onu biliyorum ssd nin anakart ile uyum meselesini ram'inde diğer takılı ram ile alaksı olduğunu orada yanlış ifade etmişim.@Salvatoron SSD ile RAM arasında bir "destekleme veya uyum" gibi bir bağlantı olmuyor hocam. Komple anakart ile alakaları var.
Şuanki RAM'iniz ile aynı CL ve MHz olduğu taktirde çoğunlukla sorun çıkmaz. Farklı çip firması olsa bile (Kingston RAM olsa bile.) uyumlu çalışırlar ama yakın fiyatta varsa aynı olsunlar diye öneririz aynı markayı.
Kingstone olarak bu var:
Kingston 16 GB 5600 MHz CL46 SODIMM KVR56S46BS8/16 DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston 16 GB 5600 MHz CL46 SODIMM KVR56S46BS8/16 DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston 16 GB 5600 MHz CL46 SODIMM KVR56S46BS8/16 DDR5 Ram özelliklerini incele, 1.839,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Attığınız RAM ile sizin RAM'in CL değerleri aynı duruyor, yorumlarda CPU-Z sekmesine bakacak olursak. Oyüzden uyumlu olur. Tabi fiyatıda attığıma nazaranda fazla.Yok reis onu biliyorum ssd nin anakart ile uyum meselesini ram'inde diğer takılı ram ile alaksı olduğunu orada yanlış ifade etmişim.
Almak istediğim ram de buydu
galiba bende takılı olanla aynı ram .
Hangi ram'i almalıyım reis ? sizin önerdiğiniz ile benim şidiki attığım arasında fark varmı?
Birde ram kutuda gelmiyormuş genelinde de öylemi?
Birde cl değeri fazla hem takılı olan ram'de hemde almak istediğimde cl'nin önemi o kadar yüksek mi?
Çok sağol reis . Fazla soru sordum kusura bakma hakkını helal et. TeşekkürlerAttığınız RAM ile sizin RAM'in CL değerleri aynı duruyor, yorumlarda CPU-Z sekmesine bakacak olursak. Oyüzden uyumlu olur. Tabi fiyatıda attığıma nazaranda fazla.
CL değerinin farklı olması uyumsuzluk oluşturur ve manuel olarak ayarlama gerekebilir. Ayarlanmazsa: Mavi ekran, çökmeler gibi sorunlar olur.
Sorun değil hocam, yardım için buradayız zaten. Güle güle kullanın şimdiden.Çok sağol reis . Fazla soru sordum kusura bakma hakkını helal et. Teşekkürler