Salvatoron
Femtopat
Daha fazla
Herkese merhaba, laptop kullanıcısıyım, RAM ve SSD eklemesi yapacağım fakat uyumlu olması gerekiyor RAM ve SSD'nin bu konu hakkında pek fikrim yok. Şu an tek kanal RAM kullanıyorum bir 16 daha eklemeyi düşünüyorum ve 512 GB SSD yetmiyor 1TB eklemeyi düşünüyorum. Almayı düşündüğüm SSD Samsung 1TB 990 Pro MZ-V9P1t0bw 7450-6900 MB-s PCI-e NVMe M.2 SSD disk ve RAM Samsung 16 GB 5600MHz DDR5 notebook RAM M425R2GA3bb0-cwmom. Bu ikisini almayı düşünüyorum uyumlu mudur?
CPU-Z görsellerini de ekliyorum.
RAM CL değeri fazla geldi 46 olması pek fark eder mi? Çünkü almayı düşündüğüm RAM de aynı değerlerde bildiğim kadarıyla.
SSD olarak da okuma yazma hızı yüksek olduğu için Samsung 1TB 990 Pro bunu tercih ettim anakartımla uyumlu mudur?
Laptop içinde olan RAM WD marka pek iyi olduğunu düşünmüyorum. Okuma 5000 ama yazma 3000 ve 512 GB yetmiyor.
Bu dediğim RAM ve SSD almayı ve takviye yapmayı düşünüyorum.
CPU-Z görsellerini de ekliyorum.

RAM CL değeri fazla geldi 46 olması pek fark eder mi? Çünkü almayı düşündüğüm RAM de aynı değerlerde bildiğim kadarıyla.
SSD olarak da okuma yazma hızı yüksek olduğu için Samsung 1TB 990 Pro bunu tercih ettim anakartımla uyumlu mudur?
Laptop içinde olan RAM WD marka pek iyi olduğunu düşünmüyorum. Okuma 5000 ama yazma 3000 ve 512 GB yetmiyor.
Bu dediğim RAM ve SSD almayı ve takviye yapmayı düşünüyorum.