999 TL Rampage Rebel alınır mı?

Rampage almayın.

HyperX alloy FPS Pro ve Razer blackvidow V3 TKL'den bu klavyeye geçiş yapan birisi olarak söylüyorum bende Rampage karşıtı bir insanım ama gerçekten bu modeli çok kaliteli yapılmış Low profile olması zaten cok baska Switch seslerinde gram yay sesi yok cok hafif cok şık tasarımlı bir klavye 1 aydır kullanıyorum bana hiç sıkıntı cıkarmadı öyle gidip 1K ya saçma saçma klavyeler alacagına millet bu klavyeyi rahatlıkla alabilir.

Ürün galiba yeni çıktı hiçbir yerdede inceleme videosu bulamadım.

Ürün hoş duruyor ancak detaylı özelliklerini öğrenmem lazım bilen kullanan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.

Ürün link:https://www.google.com/url?sa=t&sou...cQFnoECC0QAQ&usg=AOvVaw1_vwfrUpSqErB7KOZFdN45

Rahatlıkla alabilecegin bir klavye HyperX alloy FPS Pro ve Razer blackvidow V3 TKL gibi birçok bilindik markaların ekipmanlarını kullandım bende Rampage, gamepbooster gibi markaların karşıtıyıyım fakat bu klave Switch olarak oldukça kaliteli Switch'lerde gram yaylanma sesi yok ışıklandırma konusunda da gayet başarırlılar ki her şeyden önce Low profile bir klavye gerçekten çok güzel yapılmış fiyatına göre alınabilecek bir klavye için rahat olsun iyi sosyaller :)

Çok bilindik bir marka değil de kalitesi nasıldır? Ses ayarı tuşları nasıl kullanılıyor?

TKL almak istiyorsan bilindik markalara 3K 4K verecegıne buna 1K vermek gayet mantıklı sesi kulaga gayet hoş geliyor sesini örnek verecek olursam YouTube'a creamy yellow Switch yazarak sesini dinleyebilirsin sesleri hemen hemen aynı ama klavyeye alışmak birazcık güç :) alışılmışın dışında fazla küçük :)

Çok bilindik bir marka değil de kalitesi nasıldır? Ses ayarı tuşları nasıl kullanılıyor?

Ucuz yollu başka bir şeyler arıyorsan aynı markanın muadili bir klavye var Rampage Radiant K11 Mekanik Klavye Type-C BaÄlantı RGB Puding TuÅ Blue Switch US Gaming Oyuncu Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kendisinden puding key capsli yorumlar oldukca başarılı gibi gözüküyor ayrıca brown, white, blue, red gibi Switch secenekleri de mevcut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı