Yerli üretim derken?![]()
Büyük ihtimalle PSU’da C4 var zaten.Ben biliyordum A-101'in fetocu (!) Olduğunu, bak bomba satıyorlar.
Kasa berbat. PSU kasanın içinde zaten var.Hocam hepsini bir arada görün diye attım. Şu sistemi 3300 TL'ye toplarsınız çok rahat belki daha da ucuza. Kasayı falan değiştirirseniz ucuza gelebilir. A101'den alınmaz.712AD2T5 kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.www.sinerji.gen.tr
Hocam yanlış işaretlemişim kusura bakmayın. O kasayı seçmemiştim. Güncelledim.Kasa berbat. PSU kasanın içinde zaten var.
Teşekkür ederim bir aralar ona yönelmiştim de bir yakınım Minecraft dahi açmaz diyince fikrimi değiştirmişti, apu sistem toplayacağım herhalde.O fiyata güzel bir ryzen 5 3400G li sistem dizin hocam. İlerde ekran kartı alırsınız canavar olur. Bu ekran kartıyla alınmaz.
Teşekkür ederim bir aralar ona yönelmiştim de bir yakınım Minecraft dahi açmaz deyince fikrimi değiştirmişti, APU sistem toplayacağım herhalde.
Ryzen 5 3400G için demişti.APU'dan apuya değiştirir. UHD 620'de APU'dur, Vega 11'de. Aralarında çok fark var.
Teşekkür ederim bir aralar ona yönelmiştim de bir yakınım Minecraft dahi açmaz deyince fikrimi değiştirmişti, APU sistem toplayacağım herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.