A-101'de satılan bilgisayar alınır mı?

Emrw

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
resim_2020-11-30_142243.png

Bu sistem alınır mı? Aldıktan sonra RAM takviyesi yapabilirim, içinde ki parçalara göre iyi buldum ben fiyatı, sizce nasıl?

Yerli üretim derken? 🤔

Biz Çin'in sömürge devleti olduk sanırım yoksa bunun başka açıklaması olamaz. Amazon.com.tr mesela Deep Cool markasına yerli üretim etiketi vurmuş ama ben Deep Cool'a mail attığımda farkettim adamlar İngilizce bile yazamıyor o derece Çinli.

Hocam hepsini bir arada görün diye attım. Şu sistemi 3300 TL'ye toplarsınız çok rahat belki daha da ucuza. Kasayı falan değiştirirseniz ucuza gelebilir. A101'den alınmaz.
Kasa berbat. PSU kasanın içinde zaten var.

O fiyata güzel bir ryzen 5 3400G li sistem dizin hocam. İlerde ekran kartı alırsınız canavar olur. Bu ekran kartıyla alınmaz.
Teşekkür ederim bir aralar ona yönelmiştim de bir yakınım Minecraft dahi açmaz diyince fikrimi değiştirmişti, apu sistem toplayacağım herhalde.

Teşekkür ederim bir aralar ona yönelmiştim de bir yakınım Minecraft dahi açmaz deyince fikrimi değiştirmişti, APU sistem toplayacağım herhalde.

APU'dan apuya değiştirir. UHD 620'de APU'dur, Vega 11'de. Aralarında çok fark var.

Teşekkür ederim bir aralar ona yönelmiştim de bir yakınım Minecraft dahi açmaz deyince fikrimi değiştirmişti, APU sistem toplayacağım herhalde.

Eğer toplamayı biliyorsan ve sabır edersen 2.el temiz 1050 Ti sistem topla Benin abim APU toplamak yerine öyle bir şey yaptı veya 2.el AMD Ryzen 3 1200 ve 1050 Ti sistemler 3500 3000 satılıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı