A-101'de satılan bilgisayar alınır mı?

Emrw

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  

Bu sistem alınır mı? Aldıktan sonra RAM takviyesi yapabilirim, içinde ki parçalara göre iyi buldum ben fiyatı, sizce nasıl?

Yerli üretim derken?

Biz Çin'in sömürge devleti olduk sanırım yoksa bunun başka açıklaması olamaz. Amazon.com.tr mesela Deep Cool markasına yerli üretim etiketi vurmuş ama ben Deep Cool'a mail attığımda farkettim adamlar İngilizce bile yazamıyor o derece Çinli.

Kasa berbat. PSU kasanın içinde zaten var.

O fiyata güzel bir ryzen 5 3400G li sistem dizin hocam. İlerde ekran kartı alırsınız canavar olur. Bu ekran kartıyla alınmaz.
Teşekkür ederim bir aralar ona yönelmiştim de bir yakınım Minecraft dahi açmaz diyince fikrimi değiştirmişti, apu sistem toplayacağım herhalde.

Bu fiyata zaten 1050 Ti 2.el sistem toplanır veya R5 3400G APU sistem alınır.

Teşekkür ederim bir aralar ona yönelmiştim de bir yakınım Minecraft dahi açmaz deyince fikrimi değiştirmişti, APU sistem toplayacağım herhalde.

Eğer toplamayı biliyorsan ve sabır edersen 2.el temiz 1050 Ti sistem topla Benin abim APU toplamak yerine öyle bir şey yaptı veya 2.el AMD Ryzen 3 1200 ve 1050 Ti sistemler 3500 3000 satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…