A-Data XPG İnfarex M10 Mouse Alınır mı?

Kaçırma bence. Bloody A90 tarzı bir mouse. XPG kaliteli bir marka, bilgisayar donanımlarında kendini kanıtlamış. Ekipmanlarda kendini kanıtlamamıştır ama harika duruyor.
İtopyanın sistemini sevmiyorum. İnsanları kandırıyorlar. Mesela 11 saat var, kampanyanın bitmesine. Ertesi gün bir bakıyorsun 15 saat var. İnsanları aldırmak için kandırıyorlar.

İtopyanın sistemini sevmiyorum. İnsanları kandırıyorlar. Mesela 11 saat var, kampanyanın bitmesine. Ertesi gün bir bakıyorsun 15 saat var. İnsanları aldırmak için kandırıyorlar.
Genelde o kampanyalar stok bitene kadar devam ediyor. Yine de ertesi gün devam edecek diye çok güvenmemek lazım. 130 Liraya çok güzel bir ikili, fazla beklentiye girmiyorsanız alınabilir.

Mouse pek kaliteli durmuyor ama bundle için o fiyat cidden cazip, çok beklenti yoksa alınabilir bence.

Mouse pek kaliteli durmuyor ama bundle için o fiyat cidden cazip, çok beklenti yoksa alınabilir bence.
Arkadaşın biri mouse standart yazmış. Demek ki normaldir. Normalde Gamepower gibi dandik bir markanın RGB mouse padi 130 TL. Burda mouse ile beraber xpg garantisi de var. Bence gayet iyi paket.
Edit:
Mouse halen takır takır işliyor, mousepadda aynı şekilde halen çok iyi. Mouseyi kaç kere masaya vurdum halen bir şey olmadı.
Edit:
Mouse halen takır takır işliyor, mousepadda aynı şekilde halen çok iyi. Mouseyi kaç kere masaya vurdum halen bir şey olmadı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı