The Last of Us Part 1'e 29$ verilir mi?

Oyunun hem Türkçe dublajı hem de hikayesi sağlam. Oynamak istiyorsanız kesinlikle öneririm.

Ortak hesap alabilirsiniz. Tabii eğer koleksiyon yapmıyorsanız. TLOU 2'yi ortak hesap aldım 25TL'ye yarısına kadar geldim sonra saldım oynayasım gelmedi istesem şu an açar oynarım hiçbir problemi yok Steam'de hesap girip oynuyorsunuz.

Önermem, Ne olursa olsun crack indirmeyin. Onun yerine 20-30TL'ye ortak hesap alın. Hem orijinal oynarsınız, hem virüs riski olmaz.

Hocam sorun yok diyemezsin. Nereden biliyorsun arkada bilgisayarında dolaşmadıgını. Her virüs kendisini göstermez. Ben çok yaşadım. 20TL verip orijinal oynamak varken crack ile riske atmayın derim. Hem crack ürünlerde optimizasyon problemi olma ihtimalide oldukca yüksek. Ortak Hesap'da güncellemede geliyor.

Bu ülkede kimse 10 liralık bir oyuna bile para veremiyor. O derece fakirler var. Yazık cidden.

Verilmez. Hikayesel anlamda önde olsa da mekanik anlamında 2'den geride çiğ bir oyun.

Steam hesap alın 3 oyun 40TL gibi paketler var TLOU 1 + TLOU 2 + Dying Light üçlemesi iyi gider.

PlayStation'da 300 TL'ye almıştım bu yıl indirimle 1200 TL çok ama oynamayı çok istiyorsan hikayeli oyun seviyorsan kesinlikle almalısın mükemmel bir oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı