BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 13 Kasım 2021 #1 Bilgisayarı açtığım zaman bu hatayı alıyorum. HDD var.
KS KS BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 13 Kasım 2021 #11 14kero dedi: Bilgisayar açılmıyor diyorsunuz BIOS'a giriliyor diyorsunuz adam akıllı anlatır mısınız olayı. Genişletmek için tıkla... Hata veriyor Ctrl+alt+delete yapınca restart atıyor. Restart atınca del tuşu ile bios'a girebiliyorum. Yoksa döngüye giriyor. Artı 0 Eksi
14kero dedi: Bilgisayar açılmıyor diyorsunuz BIOS'a giriliyor diyorsunuz adam akıllı anlatır mısınız olayı. Genişletmek için tıkla... Hata veriyor Ctrl+alt+delete yapınca restart atıyor. Restart atınca del tuşu ile bios'a girebiliyorum. Yoksa döngüye giriyor.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #12 BayDonut dedi: Hata veriyor Ctrl+alt+delete yapınca restart atıyor. Restart atınca del tuşu ile bios'a girebiliyorum. Yoksa döngüye giriyor. Genişletmek için tıkla... Kurulum USB'si hazırlayıp format atar mısınız? Artı 0 Eksi
BayDonut dedi: Hata veriyor Ctrl+alt+delete yapınca restart atıyor. Restart atınca del tuşu ile bios'a girebiliyorum. Yoksa döngüye giriyor. Genişletmek için tıkla... Kurulum USB'si hazırlayıp format atar mısınız?
KS KS BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 17 Kasım 2021 #13 14kero dedi: Kurulum USB'si hazırlayıp format atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Telefondan hazırlasam olur mu USB'yi ? Artı 0 Eksi
14kero dedi: Kurulum USB'si hazırlayıp format atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Telefondan hazırlasam olur mu USB'yi ?
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #14 BayDonut dedi: Telefondan hazırlasam olur mu USB'yi ? Genişletmek için tıkla... Olur. Forumda böyle bir konu vardı. Artı 0 Eksi
BayDonut dedi: Telefondan hazırlasam olur mu USB'yi ? Genişletmek için tıkla... Olur. Forumda böyle bir konu vardı.
KS KS BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 17 Kasım 2021 #15 14kero dedi: Olur. Forumda böyle bir konu vardı. Genişletmek için tıkla... Yaptımda kurdumu diye baktığım zaman biçimlendirme hatası alıyorum nasıl geçicem biçimlendirme yapmadan ? Artı 0 Eksi
14kero dedi: Olur. Forumda böyle bir konu vardı. Genişletmek için tıkla... Yaptımda kurdumu diye baktığım zaman biçimlendirme hatası alıyorum nasıl geçicem biçimlendirme yapmadan ?
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #16 BayDonut dedi: Yaptımda kurdumu diye baktığım zaman biçimlendirme hatası alıyorum nasıl geçicem biçimlendirme yapmadan ? Genişletmek için tıkla... Kurulumda disklerin hepsini silip yeni disk oluşturup kurmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
BayDonut dedi: Yaptımda kurdumu diye baktığım zaman biçimlendirme hatası alıyorum nasıl geçicem biçimlendirme yapmadan ? Genişletmek için tıkla... Kurulumda disklerin hepsini silip yeni disk oluşturup kurmayı dener misiniz?
KS KS BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 18 Kasım 2021 #17 14kero dedi: Kurulumda disklerin hepsini silip yeni disk oluşturup kurmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ? Artı 0 Eksi
14kero dedi: Kurulumda disklerin hepsini silip yeni disk oluşturup kurmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ?