Bilgisayarı açtığım zaman bu hatayı alıyorum. HDD var.
Hata veriyor Ctrl+alt+delete yapınca restart atıyor. Restart atınca del tuşu ile bios'a girebiliyorum. Yoksa döngüye giriyor.Bilgisayar açılmıyor diyorsunuz BIOS'a giriliyor diyorsunuz adam akıllı anlatır mısınız olayı.
Kurulum USB'si hazırlayıp format atar mısınız?Hata veriyor Ctrl+alt+delete yapınca restart atıyor. Restart atınca del tuşu ile bios'a girebiliyorum. Yoksa döngüye giriyor.
Telefondan hazırlasam olur mu USB'yi ?Kurulum USB'si hazırlayıp format atar mısınız?
Olur. Forumda böyle bir konu vardı.Telefondan hazırlasam olur mu USB'yi ?
Yaptımda kurdumu diye baktığım zaman biçimlendirme hatası alıyorum nasıl geçicem biçimlendirme yapmadan ?Olur. Forumda böyle bir konu vardı.
Kurulumda disklerin hepsini silip yeni disk oluşturup kurmayı dener misiniz?Yaptımda kurdumu diye baktığım zaman biçimlendirme hatası alıyorum nasıl geçicem biçimlendirme yapmadan ?
Nasıl yani ?Kurulumda disklerin hepsini silip yeni disk oluşturup kurmayı dener misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.