Çözüldü A Hat in Time 0xc00007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

aticikaya

Decapat
Daha fazla  
Çözmek için DLL dosyalarının 32 Bit olanları 64 Bit olanlar ile değiştirecektim ama bozuk DLL dosyası sayısının 50'ye yakın olduğunu gördüm ve bazı dosyaları silemiyorum bile. Yardım edebilir misiniz?

Çözüm
Peki temiz kurulum yaptıktan sonra yine herhangi bir sistem dosyasıyla oynamama gerek kalacak mı oyunu çalıştırmak için?

Yapmanız gereken tek şey aşağıdaki toplu paketi kurmak. Arşivden çıkarıp BAT dosyasını yönetici olarak çalıştırırsanız tüm paketler yüklenecektir.

Rapor oluşturursanız yardımcı olabiliriz:

Windows 10 kullanmama rağmen unable to load Process Monitor device driver hatası veriyor rapor alamıyorum.

O kadar fazla sistem dosyasıyla oynamışsınız ki Process Monitor bile tam anlamıyla kendini çalıştıramıyor. Dilerseniz temiz bir kurulum yapabilir ve bundan sonra sisteme DLL atmayabilir ya da DLL'leri silmeyebilirsiniz.

Peki temiz kurulum yaptıktan sonra yine herhangi bir sistem dosyasıyla oynamama gerek kalacak mı oyunu çalıştırmak için?

Yapmanız gereken tek şey aşağıdaki toplu paketi kurmak. Arşivden çıkarıp BAT dosyasını yönetici olarak çalıştırırsanız tüm paketler yüklenecektir.

Çözüm
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…