"A JavaScript error occurred in the main process" uyarısı

isotomil

Centipat
Daha fazla  
1730058978440.png

Arkadaşlar merhaba aldığım hata bu ve yine aldığım hata ile bağlantılı olarak benim elimde 1 adet Bluetooth 4.0 adaptörü var bununla birlikte Logitech G435 model kulaklığımı bilgisayara bağlıyorum. Nedendir bilmem kulaklığın mikrofonunu devre dışı bırakmadan video bile oynatamıyorum ama bu hataya karşı ne yapabilirim bilmiyorum... Bluetooth aygıtları bir anda kesiliyor, adaptörü tak-çıkart yapmam gerekiyor yine düzelmedeği oluyor bilgisayarı aç-kapa yapıp o şekilde deniyorum ama açılır açılmaz da bu hatayı veriyor... Geçen gün hem çakma DualShock4 hem de bu kulaklığı aynı anda bağlamayı denemiştim, birini bağlayınca diğeri diğerini bağlayınca diğeri gidiyordu o zamandan beri bir tuhaf.

Bu tür hatalar genellikle windowsun servis alanından halledilebiliyor. Orada ses, bluetooth gibi özelliklerini durdurup tekrardan çalıştırırsan hatanın düzelebileceğini düşünüyorum. Çünkü herhangi bir aygıt sorunu değil bu. Birşeylerin çarpışıyor pc içinde.

Eki Görüntüle 2338612

Arkadaşlar merhaba aldığım hata bu ve yine aldığım hata ile bağlantılı olarak benim elimde 1 adet Bluetooth 4.0 adaptörü var bununla birlikte Logitech G435 model kulaklığımı bilgisayara bağlıyorum. Nedendir bilmem kulaklığın mikrofonunu devre dışı bırakmadan video bile oynatamıyorum ama bu hataya karşı ne yapabilirim bilmiyorum... Bluetooth aygıtları bir anda kesiliyor, adaptörü tak-çıkart yapmam gerekiyor yine düzelmedeği oluyor bilgisayarı aç-kapa yapıp o şekilde deniyorum ama açılır açılmaz da bu hatayı veriyor... Geçen gün hem çakma DualShock4 hem de bu kulaklığı aynı anda bağlamayı denemiştim, birini bağlayınca diğeri diğerini bağlayınca diğeri gidiyordu o zamandan beri bir tuhaf.
Bluetooth aygıtları bir anda kesiliyor
Örneğin benim bilgisayarımda bluetooth ses ağ geçidi hizmeti diye bir servisi var. Sende de varsa bunu bir başlatabilirsen belki sorununa çözüm olabilir. Eğer sorununu çözmezse eski konumuna getirirsin.

Bu tür hatalar genellikle Windows'un servis alanından halledilebiliyor. Orada ses, Bluetooth gibi özelliklerini durdurup tekrardan çalıştırırsan hatanın düzelebileceğini düşünüyorum. Çünkü herhangi bir aygıt sorunu değil bu. Bir şeylerin çarpışıyor PC içinde.

Örneğin benim bilgisayarımda Bluetooth ses ağ geçidi hizmeti diye bir servisi var. Sende de varsa bunu bir başlatabilirsen belki sorununa çözüm olabilir. Eğer sorununu çözmezse eski konumuna getirirsin.

Windows'un servis alanı dediğin kısım sorunları düzlet dediğn yer ise onu denemiştim bir işe yaramadı maalesef

Bilgisayarından daha öncesinde bir dosya silme işleminde bulundun mu peki. Bir diğer ihtimal ses ve bluetooth dosyalarında bir eksiklik olması çünkü. 2. aklımda canlanan ihtimal antivirüs uygulaması kullanıyorsan bu hatayı verebilir. En garanti çözümü bilgisayarına bir uzman eli değmesi olabilir. Yardımcı olabileceğim herhangi bir şey olursa buradan alıntılayabilirsin.
Windows'un servis alanı dediğin kısım sorunları düzlet dediğn yer ise onu denemiştim bir işe yaramadı maalesef

Bilgisayarından daha öncesinde bir dosya silme işleminde bulundun mu peki. Bir diğer ihtimal ses ve bluetooth dosyalarında bir eksiklik olması çünkü. 2. aklımda canlanan ihtimal antivirüs uygulaması kullanıyorsan bu hatayı verebilir. En garanti çözümü bilgisayarına bir uzman eli değmesi olabilir. Yardımcı olabileceğim herhangi bir şey olursa buradan alıntılayabilirsin.
Bir dosya silme işleminde bulunmadım. Benim aklıma gelen tek mantıklı şey, Kulaklığım veya adaptörümde Windows 10-11 fark etmeksizin yazılımsal veya yapısal bir sorun olması.

Bir dosya silme işleminde bulunmadım. Benim aklıma gelen tek mantıklı şey, Kulaklığım veya adaptörümde Windows 10-11 fark etmeksizin yazılımsal veya yapısal bir sorun olması.
Dediğin yazılımsal veya yapısal sorun imkansız. Senin bilgisayarında bluetooth ve ses dosyaları konusunda dosya eksiği var. Bahsettiğim dosya öyle Bilgisayarım kısmındaki klasör gibi değil. Kurulum dosyalarının içinde bulunur. Dediğin şey ancak şu şekilde mümkün olur diğer kulaklıklarda veya girişlerde bir problem yaşamıyor sadece şuanda kullanırken problem yaşadığın kulaklıkla yaşıyorsan tüm problem kulaklıktandır.

Dediğin yazılımsal veya yapısal sorun imkansız. Senin bilgisayarında bluetooth ve ses dosyaları konusunda dosya eksiği var. Bahsettiğim dosya öyle Bilgisayarım kısmındaki klasör gibi değil. Kurulum dosyalarının içinde bulunur. Dediğin şey ancak şu şekilde mümkün olur diğer kulaklıklarda veya girişlerde bir problem yaşamıyor sadece şuanda kullanırken problem yaşadığın kulaklıkla yaşıyorsan tüm problem kulaklıktandır
Hayır başka kulaklıklarda da denedim ve sorun yaşadım. Windows'u 3-4 kere sıfırladım 11-10 fark etmiyor bu sorun oluyor... Bilmiyorum nasıl bir şey yapmam lazım. Dosya eksikliği nasıl giderilir?

Hayır başka kulaklıklarda da denedim ve sorun yaşadım. Windows'u 3-4 kere sıfırladım 11-10 fark etmiyor bu sorun oluyor... Bilmiyorum nasıl bir şey yapmam lazım. Dosya eksikliği nasıl giderilir?
Direkt formatlamak belki çözüm olabilir. Onun haricinde dosya eksikliğini kendin gideremezsin. Yakınlarında bilgisayarcı varsa bir uzmana danış derim. Geçmiş olsun...

Bende dpet diye bir uygulama vardı(Steam üzerinden indirdim) böyle ekranınıza oynayabileceğiniz hayvanlar varlıklar getiriyor onlara komut verebiliyosunuz işte falan neyse denedim sonra kapatmak istedim bilgisayar mavi ekran verdi (Ryzen 5 8gen RTX 4060'lı sistem bu arada) sonra javasrpth Steam erroru vermeye başladı her açıldığında bilgisayar sonra dosya konumuna gittim ama Steam üzerinden sildiğim halde uygulama hala bilgisayarda ve çalışıyor Görev Yöneticisi'nden kapattım dosya konumuna gidip öyle sildim sizde belki de sizde de bir uygulama yüzündendir dosya konumuna gidip silebilirsiniz silinmiyorsa taskmngden görevi sonlandırıp silin bende işe yaradı olmadı arkadaşın dediği gibi uzman birine götürün veya format atın umarım yardımcı olabilmişimdir iyi akşamlar :).

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-01 220655.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-01 220655.png
    50,8 KB · Görüntüleme: 16

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı