A Plague Tale: Requiem RX 6600 1080p Ultra grafik test

RTX 2060 kullanıyorum bende les durumda sonuçlar tamamen optimasyon sorunu 60 alirken 1440 p de Ultra DLSS kalitede birden 30'a düşüyor FPS adamakıllı yükselmiyor ekran kartı ile alakalı olduğunu sanmıyorum fazla.

Ekran kartlarımız normal oyun anormal.

Ekran kartlarımız normal oyun anormal.

Aynen öyle hocam sorun direkt oyunda 6 GB olmasindan mütevellit VRAM sorunumu yaşıyorum diye düşündüm çokça lakin texture Low alsamda ayni sorun devam ediyor ki RE Village 8 VRAM ile oynadım 70 uzeri sıkıntısız alıyordum... Ayrıyeten hocam bu sorunları yaşayanlar crackli oyunda yasamamislar böyle bir durumda var

Ayarlar arasında değişim oyunu aşırı etkilemiyor nedense, tuhaf. İşte bak sen artık kart yetmiyor vram yetmiyor diye düşünüp gidip yeni 4000 serisinden almalısın NVIDIA'nın istediği de o

Ayarlar arasında değişim oyunu aşırı etkilemiyor nedense, tuhaf. İşte bak sen artık kart yetmiyor VRAM yetmiyor diye düşünüp gidip yeni 4000 serisinden almalısın NVIDIA'nın istediği de o

VRAM diyorsa basarim RX 6900XT'yi görür gülünü zaten bu saaten sonra AMD, DLSS 3.0'in 3 serisine bile gelmemesi direk bende Apple mantığı ile ilerledigini düşündürdü. RTX 3090 ayari karti 13 14 k ya sıfır aldırıyor AMD daha ne olsun hem de değişik metodları yok fsr 4 serisinde bile cayir cayir çalışıyor.

NVIDIA kartların ve sürücülerin kalitesini zaten hepimiz biliyoruz ona hiç laf yok ama politikaları yanlış bu oyunda olduğu gibi. Evet Apple mantığı bence hep vardı NVIDIA da. Maalesef ki bu Apple mantığı her zaman insanlar üzerinde çalışan bir sistem ve onlarda bunun farkında. AMD FSR sisteminin NVIDIA kartlarda bile çalışması AMD sistemine sempati duymamızı sağlıyor. NVIDIA daha böyle çok oyunla ticari anlaşma yapmaya devam ederse kaybeden hepimiz olacağız.

3080ti ile DLSS quality açık 1440p de çok dalgalı bitirdim. Oyunun optimizasyonu çok kötü. 120fps alırken arkamı döndüğümde 70-80 fps alıyordum. Minimum 51'i gördüm tüm oyunda. Ray traycing desteği update ile gelecekmiş orada oyunu biraz daha düzeltirler diye düşünüyorum. Ondan sonra herkese öneririm fıstık gibi oyun olmuş. AA ama AAA hissiyatıyla oynadım.

İlk Uncharted 4 bitirdim grafikleri bile bundan daha iyidir inanmayan gitsin oynasın üstelik önerilen olarak max GTX 1060 istiyor.Bu oyunu bugün tecrübe ederek başladım ne yazıkki grafik anlamında çöp olmuş.Hayal kırıklığı diyebilirim ilk oyunundan sonra.

Hocam sırf optimizasyonu kötü olduğu için grafik anlamında çöp dersek çok hakkını yeriz. Fix patch gelecekmiş orada oyunun düzeleceğini düşünüyorum. Oyunun önerilen sistem gereksinimlerinin yüksek olmasının sebebi ray tracing'in de gelecek olması. İlk oyununa göre baya gelişme var grafiklerinde.

Uncharted 4'ü PS4'te oynadım gerçekten grafikleri harika, PC de deneyimlemedim ama kesin daha da iyidir. Uncharted 4 PS4'e bile harika optimize edilmiş bir oyun ki PC yede çok iyi optimize etmişler, Sony bu işi iyi yapıyor. İşte işin özü de bu; bir oyunun optimize olup olmaması grafik kalitesine direk bağlı değil, ne kadar optimize edildiğine bağlı. Evet A Plague Tale Requiem istenilen sistem abartı ve optimizasyon berbat fakat grafik kalitesi kötü değil. Hala oynuyorum ve doku kalitesi ve çevre detayları başarılı. Başta ilk oyundan farkı yok gibi düşündürsede ilk oyuna nazaran gelişme var. Tabii ki istediği sistem gereksinimlerini gerektirecek kadar değil.

Umarım Ray Tracing patchinde oyunu performans açısından optimize ederler de oyunu deneyimleyip kötü optimizeden dolayı önyargı oluşturanlardan bu önyargı kalkar. Evet belki bir Last of Us ya da Uncharted değil ama gerçekten çok başarılı bir oyun grafik anlamında. İlk oyun da öyleydi gerçekten güzeldi. Hikayeye lafım yok zaten çok sarıcı. Önerilen sistemin yüksek olması da zaten RT den dolayı işin içine RT girince bütün oyunlarda iyi bir sistem istiyor. Örnek olarak Minecraft, win10 edition da orjinal RT var diye biliyorum ve gerçekten açınca fps açısından zorlandığını da biliyorum öyle bir oyunda bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…