"A socket error occurred during the download test." Hatası

287352

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Yaşadığım sorunu bir türlü anlayamıyorum. Bulunduğum bu evde toplamda 4 kere internet sağlayıcı değiştirdim. Her abone olduğum sağlayıcılar ile ilk aylarda hiçbir sorun yaşamadım. Ama 2 ay sonra aynı sorun olmaya başlıyor. Online oyun oynayamıyorum. Sanki paket kaybı sorunum var gibi. Traceng programı ile tracert testi yaptığım zaman "destination port TCP\80 is closed" diyor. "Switch probe type" yaptığım zaman 2. hop yüksek değerler çıkıyor. Siz de biliyorsunuzdur Santral'e ait hoplar genelde 8-9-10-11 değerlerinde olur. Ama bu 2. hop değeri yer yer 24 değerine ulaşıyor, ve varsayılan ıp adresimde (192.168. 1. 1) bu şekilde değer oluyor. Sorun ne olabilir? Son olarak Telekom'un kendi download hız testi yapmak istediğim zaman konu başlığında ki hata yazısı çıkıyor. Speedtest sitesinde de hız testi yapamıyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 112
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı