Oyunu EA üzerinden indirdim. Oynaya bastığım zaman bu hatayı aldım. EA üzerinden dosya doğrulaması yaptım fakat eksik dosya bulunamadı. C++ 2013 ve 2015 sürümlerini kaldırıp tekrar indirdim fakat sorunum çözülmedi.
LogFile dosyası: https://www.mediafire.com/file/qxhr7hceh64wz8j/Logfile.rar/file
DLL dosyasını manuel olarak indirip klasöre atmayacaksınız. Bu şekilde sorunu çözemezsiniz. İndirdiğiniz dosyayı hangi klasöre attıysanız silin. Daha sonra aşağıdaki paketlerin ikisini de yükleyin.
Hocam DLL dosyasını indirdim 64 Bit olarak System32 ve systemwow64'e attım fakat X86 versiyonla ismi aynı olduğundan aynı anda atamıyorum hala açılmıyor oyun.
DLL dosyasını manuel olarak indirip klasöre atmayacaksınız. Bu şekilde sorunu çözemezsiniz. İndirdiğiniz dosyayı hangi klasöre attıysanız silin. Daha sonra aşağıdaki paketlerin ikisini de yükleyin.